Smartphone-urile si predictia tehnologiei anului 2016 Smartphone-urile si predictia tehnologiei anului 2016
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Mai multi analisti prezic un viitor cu masini autonome, cresterea asistentilor pentru voce si o adoptare mica a Internetului din jurul lumii. Viitorul poate fi plin de masini fara sofer si cu asistenti de voce, dar se trai o reducere autentica in adopatarea Internetului. In viitor vom comunica doar cu asistentii nostri. Toate indica faptul ca discutiile vor fi urmatoarea interfata intre oameni si calculatoare. Totul a inceput cu asisten
Publicat pe 10 Jun 2016 10:38:03 de markkona
Categoria: Jurnalism Subcategoria: Actualitati
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Mai multi analisti prezic un viitor cu masini autonome, cresterea asistentilor pentru voce si o adoptare mica a Internetului din jurul lumii. Viitorul poate fi plin de masini fara sofer si cu asistenti de voce, dar se trai o reducere autentica in adopatarea Internetului. In viitor vom comunica doar cu asistentii nostri. Toate indica faptul ca discutiile vor fi urmatoarea interfata intre oameni si calculatoare. Totul a inceput cu asistentii de voce pe telefoane. Datorita progereselor in procesul vorbirii naturale si invatarii automate, tehnologia a devenit in cele din urma suficient de rapida si precisa pentru a fi vizibila. Pentru a ajunge la potentialul maxim, este necesar ca tehnologia sa depaseasca mediile zgomotoase si sa detecteze o gama superioara de vorbire si accente. 

Cresterea Internetului va stagna - Numarul de utilizatori noi care folosesc Internetul va scadea. Pe masura ce tarile dezvoltate ajung la punctul de saturatie, este mai complicat sa conectezi miliardele de persoane care lipsesc. Este posibil ca acestia sa traiasca in zone greu accesibile, sunt analfabeti sau au venituri mici. Vanzarile de telefoane, de asemenea se vor reduce. Singura exceptie este in India, unde cantitatea utilizatorilor de Internet creste intr-un ritm rapid care poate depasi Statele Unite ale Americii, devenind a doua piata a Internetului, dupa China. Importanta masinilor autonome, fara conducator in industria auto Masinile sunt din ce in ce mai controlate cu mai multe sisteme automatizate, fiind capabile sa se conecteze la Internet. Pe masura ce devin mai inteligente si capabile sa comunice intre ele si vor incepe sa inlocuiasca conducatorul. Este probabil ca asta sa insemne faptul ca modelul traditional al masinii sa fie schimbat pentru optiuni mai partajate. In prezent, producatorii auto precum Ford, GM si Tesla lucreaza la tehnologia pentru masinile autonome, precum si companii din alte domenii, ca Google si Uber. Analistii considera ca daca multe firme si universitati lucreaza la automatizare, atunci America poate cere titlul de centru mondial pentru industria de automobile. Este nevoie doar de putina marja cu legi moderne si reglementari mai putin stricte pentru firmele care ofera servicii pentru a cere un taxi sau pentru a partaja o masina. 

Aplicatiile Messenger distrug totul - Cuvintele zboara. Pozele cu filtre Snapchat sunt cele mai recente, cel putin pentru generatia tanara, cunoscuta sub numele de Generatia Z. Aceste persoane sub vasta de 20 de ani jongleaza cu 5 ecrane dintr-o data si prefera sa comunice prin imagini, fotografii sau emoticoane. Aplicatiile de mesagerie vizuale, cum ar fi Facebook, Snapchat si Instagram, sunt, de asemenea, cele mai populare in randul persoanelor cu varsta intre 18-34 de ani. Aplicatiile de mesagerie au devenit comune pentru multe persoane si sunt punctul lor de intrare pe Internet.  

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

markkona markkona 
Membru din: 23 Mar 2016 09:01:54

Despre autor:
-

Articole publicate: 29
Scoring autor: 1.8

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10