Cum a aparut si cum s-a dezvoltat Bluetooth Cum a aparut si cum s-a dezvoltat Bluetooth
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Tehnologia Bluetooth fara fir este construita in telefoanei. Tehnologia iti permite sa comunici si sa partajezi informatii precum muzica, vocea si video-uri fara a fi nevoie de fir. Bluetooth utilizeaza undele radio la fel ca telefoanele mobile, televiziunea si radio FM. Diferenta dintre aceste dispozitive si tehnologia Bluetooth este distanta. Radio-rile si televiziunile difuzeaza catre prea multi oameni peste multe mile. Tehnolog
Publicat pe 30 May 2016 13:00:06 de markkona
Categoria: Jurnalism Subcategoria: Actualitati
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Tehnologia Bluetooth fara fir este construita in telefoanei. Tehnologia iti permite sa comunici si sa partajezi informatii precum muzica, vocea si video-uri fara a fi nevoie de fir. Bluetooth utilizeaza undele radio la fel ca telefoanele mobile, televiziunea si radio FM. 

Diferenta dintre aceste dispozitive si tehnologia Bluetooth este distanta. Radio-rile si televiziunile difuzeaza catre prea multi oameni peste multe mile. Tehnologia Bluetooth doar poate sa trimita informatii pentru spatiul tau. Spatiul personal se numeste PAN (Personal Area Network) si este valabil pe o distanta de 33 de pasi. Daca ai citit prospectul produsului, cuvantul Bluetooth, inseamna ca produsul are o piesa a hardware-ului sau un mic cip pentru computer care contine Bluetooth. De asemenea, contine software-ul care permite utilizatorului, persoanei care are produsul, sa conecteze produsul la alt produs care foloseste tehnologia Bluetooth. Aceasta este conexiunea wireless. 

Tehnologia utilizata de Bluetooth relateaza la intoarcerea in timp, la descoperirile pionieratului in anul 1940 de catre militari. Inginerii de la o companie suedeza numita Ericsson a inventat Bluetooth-ul in 1994. Un grup de companii, in 1998, au lucrat impreuna la conectarea produselor utilizand tehnologia Bluetooth. Vazand ca aceasta tehnologie functioneaza, companiile au format Grupul Bluetooth Special Interest (SIG). Aceasta organizatie este devotata mentinerii acestei tehnologii. Tehnologia Bluetooth nu este detinuta de o singura companie, dar membrii SIG lucreaza impreuna la dezvoltarea tehnologiei. Cand SIG a devenit cunoscut, Bluetooh, a fost cuvantul pentru SIG. Ei au proiectat tehnologia Bluetooth pentru a permite colaborarea intre diferite industrii. Un exemplu al acestei colaborari este piata auto si a telefoanelor mobile. Tehnologia Bluetooth a insemnat initial un inlocuitor pentru firele usb si intre fire sau intre lucruri, cum estre mouse-ul cu tastatura pentru computer. Desi, functioneaza grozav in aceste tipuri de dispozitive, tehnologia Bluetooth poate face mai mult de atat. 

Aceasta se poate conecta la televizoare, playere de muzica, playere audio si alte dispozitive personale de acasa. In timp ce tehnologia Bluetooth s-a maturizat, oamenii pot crea conexiuni acolo unde nu este posibila conexiunea prin fire. Acum, poti conecta telefonul la sistemul stereo auto, sau poti imprima o imagine din aparatul de fotografiat. Tehnologia Bluetooth permite sa monitorizezi pulsul, viteza si pasii pe masura ce alergi, mergi sau faci jogging. Mai mult de 13.000 de companii creeaza produse inovatoare care utilizeaza tehnologia aceasta. Aceste produse inovative variaza din excentrice la minunate si menite sa faca viata mai usoara si mai distractiva. Daca esti una dintre persoanele carora le place sa vorbeasca la telefon si sa conduca, tehnologia Bluetooth lucreaza pentru a face acest lucru mai usor. Ei au dezvoltat casti wireless si sistemul de maini libere folosind aceasta tehnologie. Aceste maini libere pentru sistemelor pentru masini sunt in curs de dezvoltare pentru recunoasterea vocii, declanseaza vorbirea si are capacitatea de a porni dispozitivul de maini libere cu o comanda vocala. Dupa cum ai observat, poti gasi tehnologia Bluetooth in aproape toate produsele pe care le folosesti ca o baza zi de zi si mult mai multe sunt in curs de dezvoltare in fiecare zi. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

markkona markkona 
Membru din: 23 Mar 2016 09:01:54

Despre autor:
-

Articole publicate: 29
Scoring autor: 1.8

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10