Casele inteligente - preia controlul casei tale Casele inteligente - preia controlul casei tale
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cu un sistem de calitate poti face casa sa prinda viata, pe langa faptul ca satisface necesitatile tale 100%. Noua tehnologie Touch Leviton are un ecran luminos, plin de culoare care dispune de caracteristici de alarma, de control si automatizare a casei. Comunicarea prin Wi-Fi ofera posibilitatea comunicarii de la distanta cu costuri mici. Aceste variante permite dealerilor de securitate flexibilitatea de care au nevoie toti
Publicat pe 06 May 2016 11:48:06 de markkona
Categoria: Jurnalism Subcategoria: Actualitati
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cu un sistem de calitate poti face casa sa prinda viata, pe langa faptul ca satisface necesitatile tale 100%. 

Noua tehnologie Touch Leviton are un ecran luminos, plin de culoare care dispune de caracteristici de alarma, de control si automatizare a casei. 

Comunicarea prin Wi-Fi ofera posibilitatea comunicarii de la distanta cu costuri mici. Aceste variante permite dealerilor de securitate flexibilitatea de care au nevoie toti clientii, fie bazate pe telefoane mobile, VoIP sau linii POTS. 

Panoul de control ofera functii de control si integrare precum: termostate, incuietori, iluminat, scene, programe si reguli, controlul local, timpul, traficul, stirile, mesajele, alarma de comunicare si mesageria stilului de viata prin router, activeaza dispozitive de antrenamet mobil Android, poate fi portabil, rezolutia este 470x256 pixeli, usor de inteles iconitele, avizul vocii sistemului, 16 memento-uri programabile, 3 functii de panica, registru de evenimente stocheaza pana la 128 evenimente, ceas care arata timpul real. 

Sistemul de irigare nu doar ca se poate configura pe ore, dar detecteaza ca ploua acesta se va opri automat si se poate configura sa porneasca iar. 

Controlul telefonic - panoul de alarma de securitate functioneaza ca un robot telefonic si poate fi folosit pentru a apela in casa si pentru a pune in ordine anumite lucruri. Acest sistem configureaza printr-un numar de PIN, similar cu cel utilizat la cartela telefonica sau la banca, pentru a se asigura ca doar proprietarul poate avea control la casa. Are o serie de solicitari vocale care ghideaza operatiunile casei: 
-in cazul in care nu ajungi acasa intr-o noapte, suni acasa si vei trage cortinele inainte sa se intunece 
-daca proprietarul a plecat mai multe zile de acasa si doreste ca locuinta sa fie incalzita cand ajunge, suna casa si porneste centrala. Acest sistem poate fi folosit pentru a apela la job sau pe un telefon mobil daca cineva suna la usa cand nu esti. 
-cunostintele pot apela atunci cand nu esti acasa si vor afla cand te intorci acasa pentru a reveni in vizita -firmele de la curierat pot lasa pachetele in hol. Sistemul de alarma de securitate ii opreste sa patrunda in locuinta. 

Sistemul de interventie - atunci cand este o situatie de urgenta, luminile de iesire se activeaza si aerul conditionat se opreste pentru a opri raspandirea fumului. 

Sistemul de iluminare - este configurat un program de iluminare prin care luminile de afara se aprind automat noaptea si se sting automat in zori. 

Sistemul de control acces este un sistem format din cartele de proximitate, aceste date fiind preluate si trimise la un sistem central pentru a efectua sarcini precum: permite sau restrictioneaza accesul, inregistreaza vizitatorii si angajatii, monitorizeaza interfoanele, videointerfoanele, barierele de iesire. Ecranul laptopului arata toate informatiile persoanelor care intra sau ies, completate cu poze.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

markkona markkona 
Membru din: 23 Mar 2016 09:01:54

Despre autor:
-

Articole publicate: 29
Scoring autor: 1.8

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10