Cum sa alegi un plan de web hosting Cum sa alegi un plan de web hosting
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Sa stii sa te promovezi asa cum trebuie online este un talent. Acest lucru este destul de descurajatoar pentru un nou proprietar de afaceri care este mult mai familiarizat cu tehnici de marketing traditionale. Chiar daca ai un website conceput, incarcarea online cu succes necesita un plan de web hosting adecvat. Planul de web hosting trebuie sa satisfaca nevoile tale, sa fie adecvat bugetului si sa iti faca prezenta online utila, te sfatu
Publicat pe 24 Apr 2014 13:25:24 de
Categoria: Internet Subcategoria: Web design
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Sa stii sa te promovezi asa cum trebuie online este un talent. Acest lucru este destul de descurajatoar pentru un nou proprietar de afaceri care este mult mai familiarizat cu tehnici de marketing traditionale. Chiar daca ai un website conceput, incarcarea online cu succes necesita un plan de web hosting adecvat. Planul de web hosting trebuie sa satisfaca nevoile tale, sa fie adecvat bugetului si sa iti faca prezenta online utila, te sfatuiesc cei de la gazduire.ro.

Iata mai jos care ar fi caracteristicile unui bun plan de web hosting:

  1. Serviciul sa fie consecvent si de incredere

Aceasta este cerinta cheie pentru orice plan de gazduire web. Furnizorul de servicii ar trebui sa fie in masura sa ofere uptime constant site-ului tau, fara nicio limita sau conditie dubioasa. O alta calitate, care este la fel de importanta, este furnizarea de asistenta tehnica in cazul in care exista probleme. Acest lucru este extrem de relevant pentru proprietarul sitului care nu stie neaparat IT. Poti afla cum este acest lucru citind recenziile despre compania de gazduire la care ai apelat.

  1. Domeniul

Sa stii dinainte ca, in timp, cerintele tale de gazduire se vor schimba. Compania ta va creste in timp si va avea alte nevoi decat cele preconizate la inceput. Este important sa alegi un plan care ofera flexibilitate. La selectarea unui plan de web hosting verifica cat de usor se poate face schimbarea de la un plan la altul precum si costul pentru un upgrade.

  1. Servicii

Web hosting-ul care se bazeaza pe cele mai noi tehnologii este o necesitate in cazul in care site-ul tau va oferi o experienta de utilizare superioara pentru vizitatori. Unul dintre lucrurile pe care ar trebui sa le verifici este cPanel. Cand verifici calitatea serviciilor companiei de web hosting, asigura-te ca cele mai recente versiuni de produse iti sunt oferite. Nu ai vrea sa fii blocat cu tehnici invechite.

  1. Pretul

Acest lucru este un criteriu important pentru un incepator, cu un buget limitat, care are atat de multe cheltuieli de pornire. Dar aceast aspect nu ar trebui sa influenteze foarte mult. In cazul in care nivelul de servicii este bun, atunci un pic de investitii sunt necesare. Cauta companii de web hosting care ofera servicii personalizate la preturi corecte asa cum sunt cei de la gazduire.ro. Profesionistii in web hosting pot face diferenta intre succes si esec atunci cand vine vorba de afacerea ta.

SC GAZDUIRE WEB SRL - Gazduire.ro
Telefon:
0374 / 18 78 99

Email: suport@gazduire.ro

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adriana PR Ghisoiu 
Membru din: 23 Apr 2014 10:21:31

Despre autor:
Gazduire Web SRL detine si administreaza propriul centru de date, la sediul din Bucuresti, Romania.

Articole publicate: 3
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10