Crearea unui site este inceputul succesului afacerii tale Crearea unui site este inceputul succesului afacerii tale
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Antreprenorii de toate varstele ar trebui sa fie atenti la efectul pe care mediul online il are asupra afacerilor lor. Indiferent de domeniul activitatii afacerii tale, e important sa ai o imagine virtuala cat mai aproapiata de perfectiune pentru ca acest gen de promovare  ar trebui sa fie unul din punctele forte ale afacerii tale. Pe langa faptul ca promovarea ta in spatiul online este o carte de vizita pentru generatia tanara, care
Publicat pe 22 Dec 2014 13:00:41 de georgescucatalin85
Categoria: Internet Subcategoria: Web design
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Antreprenorii de toate varstele ar trebui sa fie atenti la efectul pe care mediul online il are asupra afacerilor lor. Indiferent de domeniul activitatii afacerii tale, e important sa ai o imagine virtuala cat mai aproapiata de perfectiune pentru ca acest gen de promovare  ar trebui sa fie unul din punctele forte ale afacerii tale.

Pe langa faptul ca promovarea ta in spatiul online este o carte de vizita pentru generatia tanara, care poate fi interesata de domeniul tau de activitate, crearea unui site este unul din primii pasi pe care trebuie sa-l faci atunci cand te hotarasti sa-ti deschizi o afacere.

In functie de domeniul de activitate poti chiar sa faci si un magazin online, care sa te ajute sa-ti cresti vanzarile si sa-ti maresti contul bancar.  In cazul in care nu stii unde sa gasesti specialisti pentru crearea unui site, ce crezi? Ii vei gasi la doar un click departare, pentru ca ei sunt cu un pas inaintea tuturor si au inteles de mult sa promovarea online poate face minuni pentru afacerea lor. Astfel, in functie de optiunile pe care le vei alege pentru site-ul tau, costul pentru conctructia site-ului poate ajunge si la cateva mii de euro. Nu va nelinistiti, totusi, pentru a plati o mica avere pentru promovare, va trebui sa aveti alegeri din cele mai excentrice,  care bineinteles ca va creste costul crearii site-ului.

Nu va faceti prea multe probleme, totusi, un site de prezentare, cu informatii de contact, istoricul firmei, cateva detalii despre autenticitatea afacerii dumneavoastra si o galerie foto cu cele mai reusite fotografii din firma dumneavoastra, nu ar trebui sa depaseasca cateva sute de lei.  In cazul in care firma dumneavoastra face comert, atunci este recomandata sa va faceti un magazin online, care sa permita cumparatorilor sa achizitioneze si online serviciile sau obiectele pe care le comercializati. Pentru un magazin online pretul este important, pentru ca difera in functie de numarul de itemi ce-I veti afisa in magazin (cu alte cuvinte cate servicii/obiecte diferite veti afisa spre comercializare) si bineinteles in functie de design. Cu toate acestea, daca spre exemplu comercializati obiecte la mare cautare (telefoane, laptopuri, sisteme de supraveghere, centrale termica si mai stiu eu ce alte obiecte), atunci veti amortiza investitia pentru crearea site-ului destul de repede si fara probleme, asa ca merita toti banii.

In secolul XXI nu mai este loc pentru greseli de promovare si lipsa publicitatii, pentru ca astfel riscati sa nu afle nimeni de afacerea dumneavoastra, tocmai de aceea este important sa va creati o carte de vizita  virtuala care sa fie promovata  intens in mediul online, pentru ca in prezent  aproape jumatate de populatia lumii are acces la internet, iar din aceasta, aproximativ 60% are un venit regulat si constituie potentialul cumparator ce s-ar putea sa fie interesat de activitatea dumneavoastra. Stiu sigur ca ati auzit de tot felul de antreprenori romani care s-au imbogatit cu ajutorul conctractelor de export, ori, cum credeti ca marea lor majoritate a reusit sa obtina aceste contracte, daca nu prin intermediul internetului?

Cifra dumneavoastra de afaceri este dependenta de crearea unui site, pentru ca acesta poate sa-i asigure cresterea continua, prin urmare sa va aduca bani, fara ca dumneavoastra sa faceti ceva in plus. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

georgescucatalin85 georgescucatalin85 
Membru din: 28 Feb 2014 14:02:04

Despre autor:

Articole publicate: 27
Scoring autor: 3.6

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10