Pe ce site-uri intri inainte sa scrii pentru un director de articole Pe ce site-uri intri inainte sa scrii pentru un director de articole
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Scrierea unui articol necesita timp si documentare. Tocmai de aceea, inainte sa scrii un articol, cel mai important lucru este sa reusesti sa obtii informatiile necesare care sa te ajute sa structurezi informatiile asa cum ai nevoie.Ca sa iti fie mai usor sa faci acest lucru, iata cateva idei care sa te ajute sa strangi idei inainte sa te apuci de scris:1. WikipediaWikipedia este o sursa extraordinara de informatii din cele mai diverse domenii. I
Publicat pe 10 Dec 2013 09:36:04 de brainiac
Categoria: Internet Subcategoria: SEO
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Scrierea unui articol necesita timp si documentare. Tocmai de aceea, inainte sa scrii un articol, cel mai important lucru este sa reusesti sa obtii informatiile necesare care sa te ajute sa structurezi informatiile asa cum ai nevoie.

websiteuri

Ca sa iti fie mai usor sa faci acest lucru, iata cateva idei care sa te ajute sa strangi idei inainte sa te apuci de scris:


1. Wikipedia

Wikipedia este o sursa extraordinara de informatii din cele mai diverse domenii. Indiferent daca esti sau nu un specialist in domeniul despre care scrii, wikipedia este o enciclopedie care te poate ajuta fie sa-ti structurezi informatia intr-o maniera simpla, fie sa adaugi mai multe informatii utile in articol.


2. Site-uri de specialitate

Site-urile de specialitate te vor ajuta la randul lor sa acumulezi mai multe informatii utile din domeniu. Poate sa functioneze mai mult sau mai putin precum wikipedia, insa iti vor putea oferi perspective diverse, mai mult sau mai putin specializate, astfel incat sa te ajute sa le oferi cititorilor mai multe puncte de vedere.


3. Bloguri din domeniu

Desi la noi inca nu sunt suficient de populare blogurile specializate pe diverse domenii, ele te pot ajuta destul de mult, chiar daca daca este destul de probabil sa te lovesti de pareri subiective in raport cu domeniul despre care scrii. In general, bloggeri pot fi formatori de opinie, iar informarea prin intermediul lor te poate ajuta sa iti seama destul de bine care sunt punctele centrale de conversatie in jurul subiectului despre care scrii. Comentariile posturilor te pot ajuta si ele destul de mult sa iti dai seama care sunt opiniile publicului general.


4. Forumuri

Forumurile sunt acele site-uri in care utilizatorii de internet iti lasa opiniile prin comentarii succesive. Sunt practic conversatii continue care raman de-a lungul timpului online si care pot fi utile si altor utilizatori si in acelasi timp iti pot fi utile tie, pentru a intelege in profunzie opiniile consumatorilor simpli.


5. Site-uri de stiri

Site-urile de stiri te ajuta sa tii legatura mult mai strans cu ceea ce se intampla la nivelul noutatilor oficiale din domeniu. Noile tehnologii sau descoperiri te vor ajuta sa starnesti interesul cititorilor tai.


6. Directoare de articole din alte tari

Nu ai de ce sa excluzi alte directoare de articole. Cu siguranta au scris si altii inaintea ta despre acelasi domeniu, iar acest lucru te va ajuta foarte mult.


Cel mai important lucru este sa nu copiezi. Foloseste-te de aceste surse pentru a-ti documenta cat mai bine articolul si pentru a obtine noi idei de articole, tocmai pentru a putea crea la randul tau articole originale si de calitate.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.574

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10