Directorul de articole - resursa online de promovare Directorul de articole - resursa online de promovare
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Promovarea prin intermediul internetului este un “must do” in epoca online. Deja sunt foarte putini cei care aleg sa nu fie prezenti in mediul online, fie ca este vorba doar de prezenta unui site, sau de canale complexe de promovare. De fapt, a nu te promova si in online poate fi un risc destul de mare si in acelasi timp un dezavantaj fata de competitie. Exista foarte multe metode de promovare in online, iar unul dintre cel mai simplu de utilizat
Publicat pe 13 Jan 2014 16:40:07 de brainiac
Categoria: Internet Subcategoria: SEO
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Promovarea prin intermediul internetului este un “must do” in epoca online. Deja sunt foarte putini cei care aleg sa nu fie prezenti in mediul online, fie ca este vorba doar de prezenta unui site, sau de canale complexe de promovare. De fapt, a nu te promova si in online poate fi un risc destul de mare si in acelasi timp un dezavantaj fata de competitie.


Exista foarte multe metode de promovare in online, iar unul dintre cel mai simplu de utilizat si fara costuri pentru utilizarea lui, este directorul de articole. Avantajele unui director de articole sunt destul de numeroase, iata doar cateva dintre ele:


1. Nu ai nimic de platit

Unul dintre cele mai mari avantaje intr-un director de articole este acela ca nu ai nimic de platit pentru a fost oricat de multe articole vrei. Avantajul este de ambele parti. Directorul de articole castiga mai multa notorietate, vizitatori si PR, prin intermediul continului de calitate, iar autorii au posibilitatea sa-si promoveze afacerile, site-urile s.a.m.d.


2. Il folosesti oricand vrei, ori de cate ori vrei

Nu ai o limita de utilizare intr-un director de articole. Poti sa postezi oricat de multe articole ai nevoie, indiferent cat de des alegi sa faci asta. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa respecti regulile de publicare ale directorului. De cele mai multe ori, regulile se refera la originalitatea continutului, numar de cuvinte, limba romana intreaga, aspect placut al textului.


3. Castigi notorietate

Articolele despre afacerea ori site-ul pe care doresti sa il promovezi, te vor ajuta sa casti notorietate si incredere in randul publicului pe care il targetezi. Pentru rezultate, trebuie sa ai grija la atat la forma cat si la continutul articolelor, astfel incat sa reusesti sa transmiti mesajul tau in forma in care vrei sa ajunga la public si mai mult decat atat, sa-i convinga pe acestia sa afle mai mult despre ceea ce promovezi si chiar sa devina clienti.


4. Castigi clienti

Pentru ca promovarea, in general, este pentru a castiga clienti, si scrierea de articole, intr-un director de articole poate duce la acelasi lucru. Fie ca obtii acest lucru direct, prin calitatea articolelor, fie indirect, prin evolutia in motoarele de cautare, pe anumite cuvinte cheie, directoarele de articole te pot ajuta sa-ti cresti portofoliul de clienti.


5. Iti construiesti propriul program de promovare

O alta parte buna in directoarele de articole este ca poti sa iti alegi propriul ritm de scriere, frecventa si mai ales cu cine sa impartasesti articolele scrise. Daca ai nevoie de sfaturi, care sa te ajute sa obtii rezultate optime, nu trebuie decat sa incepi sa cauti pe internet cateva sfaturi legate de directoarele de articole.


Spor la scris!


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.574

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10