De ce este SEO o componenta esentiala a unui site web? De ce este SEO o componenta esentiala a unui site web?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description:      Desi acest termen exista de ceva vreme in mediul virtual, inca este foarte putin inteles, mai ales daca vorbim de tara noastra. Acest lucru nu inseamna ca acest termen este lipsit de importanta, ci din contra acesta devine un proces din ce in ce mai important avand in vedere ca internetul se dezvolta in mod considerabil de la un an la altul. SEO desemneaza un set de reguli pe care periodic motoarele de cautare le impun de
Publicat pe 14 Aug 2015 13:29:54 de optimizare
Categoria: Internet Subcategoria: SEO
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


     Desi acest termen exista de ceva vreme in mediul virtual, inca este foarte putin inteles, mai ales daca vorbim de tara noastra. Acest lucru nu inseamna ca acest termen este lipsit de importanta, ci din contra acesta devine un proces din ce in ce mai important avand in vedere ca internetul se dezvolta in mod considerabil de la un an la altul. SEO desemneaza un set de reguli pe care periodic motoarele de cautare le impun detinatorilor de site-uri web pentru a imbunatati experienta utilizatorilor care le acceseaza.
    Numarul magazinelor care au ales sa detina si o varianta online pentru a ajunge la un numar mult mai important de cumparatori se afla intr-o continua crestere. La fel cum in viata reala suntem ghidati de tot soiul de reguli si internetul trebuie sa beneficieze de cateva reguli care sa asigure o experienta cat mai placuta unui utilizator.Furnizorii de servicii de optimizare SEO ne spun de ce SEO a devenit o componenta indispensabila a site-urilor web.
    Importanta SEO este data de faptul ca astazi internetul este caracterizat de un grad de competitie extrem de ridicat, mai ales daca vorbim despre site-urile aferente companiilor. SEO este instrumentul care poate face diferenta intre un site optimizat corespunzator si unul mai slab calitativ. Cu alte cuvinte, ceea ce SEO face este sa respecte cu strictete fiecare regula impusa de catre un motor de cautare, astfel site-ul respectiv primind din partea acestor motoare o pozitie avantajoasa.
    Diferentele in ceea ce priveste pozitionarea intr-un motor de cautare sunt uriase. Spre exemplu, diferenta intre primul loc si cel de-al doilea este de aproximativ 33% din intregul trafic organic pe care il primeste un site. Este evident ca ocuparea unei pozitii de top nu este o sarcina tocmai usoara avand in vedere ca exista cateva miliarde de site-uri numai in motorul de cautare Google. Desi ar parea aproape imposibil sa ocupati prima pozitie, in realitatea insa lucrurile sunt total diferite. Este important de retinut faptul ca rezultatele SEO nu se vad de pe o zi pe alta ci este necesara o perioada de timp care in general variaza de la un site la altul. Este important de retinut insa ca  pentru a putea beneficia de o pozitie avantajoasa, SEO este singurul instrument care va poate asigura o astfel de pozitionare.

  Optimizare SEO
  Pe langa vizibilitate care automat inseamna o rata de conversie mult mai mare, SEO imbunatateste per ansamblu experienta unui utilizator de internet care navigheaza pe un site. Indiferent daca schimbarile sunt minore sau respectiv majore acestea sunt cu alte cuvinte detaliile care vor face diferenta.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adriana PR 
Membru din: 04 Jun 2015 10:04:38

Despre autor:
OPTIMIZARE SITE

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10