Cum te promovezi printr-un director de articole Cum te promovezi printr-un director de articole
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Promovarea online gratis, prin intermediul directoarelor de articole este una dintre cele mai utilizate metode de promovare a unui site, integrata aproape intotdeauna in stategia SEO a unui site tocmai pentru s-a dovedit a functiona suficient de bine. Promovarea prin directoare de articole, chiar daca este destul de simplu de implementat, pentru orice tip de site, are nevoie sa fie integrata intr-un set de principii pe baza carora sa dezvolt
Publicat pe 11 Nov 2013 09:15:46 de brainiac
Categoria: Internet Subcategoria: SEO
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Promovarea online gratis, prin intermediul directoarelor de articole este una dintre cele mai utilizate metode de promovare a unui site, integrata aproape intotdeauna in stategia SEO a unui site tocmai pentru s-a dovedit a functiona suficient de bine. 

Promovarea prin directoare de articole, chiar daca este destul de simplu de implementat, pentru orice tip de site, are nevoie sa fie integrata intr-un set de principii pe baza carora sa dezvolti strategia SEO pentru site-ul tau. 

Iata deci cateva reguli importante de care sa tii cont inainte sa incepi sa scrii.

1. Nu te promova direct
Directoarele de articole sunt o forma de promovare indirecta. Pe de o parte pentru ca ele sunt folosite pentru strategia de SEO a site-urilor, dar si pentru ca in era internetului promovarea directa, in sensul celei pe care o vedem la televizor nu mai are efect asupra consumatorilor. 

Utilizatorii de internet nu mai au incredere in promovarea traditionala, cand brandul se lauda cu cat de minunat este, ci dovedeste acest lucru prin informatiile pe care le pune la dispozitia consumatorilor si a potentialilor consumatori. 

Acestea sunt de fapt motivele pentru care cei mai multi dintre administratorii de directoare de articole nu mai accepta continut in care autorul doar lauda un anumit brand sau produs, fara sa vina cu informatie de valoare.

2. Foloseste cuvinte cheie
Cand vorbim de continut web in mod sigur vorbim de cuvinte cheie. Acestea sunt importante atat pentru motoarele de cautare cat si pentru utilizatori. Daca sunt folosite in titlu, cititorilor le va fi mult mai usor sa inteleaga despre ce este vorba in articol si daca este tipul de informatie pe care il cauta. 

Pe de alta parte, cuvintele cheie din interiorul site-ului vor ajuta motoarele de cautare sa gaseasca articolul tau si sa il puna la dispozitia utilizatorilor de internet care cauta acele cuvinte cheie sau variatii ale acestoa. De aceea, cel mai bine este ca intr-un articol de calitate sa folosesti mai degraba variatii ale cuvintelor cheie, nu doar aceeasi structura de fiecare data. De asemenea, nu exagera cu cuvintele cheie. Aminteste-ti ca scrii pentru utilizatori care vor fi deranjati citind repetarea acelorasi cuvinte de prea multe ori intr-un articol. Poti obtine penalizari atat din partea motoarelor de cautare, cat si din partea cititorilor. 

3. Ofera informatii utile pentru publicul tinta
Site-ul pe care il promovezi are un anumit public tinta, iar acest public detine cateva caracteristici definitorii pe care e bine sa le cunosti cat mai bine. Cu cat iti cunosti mai bine publicul tinta cu atat vei avea mai multe sanse sa oferi informatiile potrivite pentru ei, iar tonul pe care il adopti in articol sa fie cel mai potrivit pentru cititori.

Asa te asiguri ca reusesti sa castigi simpatia publicului tau si odata cu aceasta increderea lor, ca site-ul brandului pe care doresti sa il promovezi este unul in care pot avea incredere. Si cu totii stim cat de greu este sa castigi increderea unui utilizator. 

4. Pui link catre site-ul tau
Directoarele de articole iti ofera o metoda foarte buna prin care sa reusesti sa obtii backlink-uri pentru site-ul tau. Cum te ajuti de directorul de articole? Simplu: alegi cuvintele cheie relevante pentru site-ul tau si pui link pe acestea catre site-ul tau. Verifica cate link-uri iti permite directorul de articole sa pui; de multe ori acesta variaza in functie de numarul de cuvinte existente in articol. 

De asemenea, e bine sa nu faci trimitere catre aceeasi pagina din site de doua ori in acelasi articol. Diversitatea este atat pe placul utilizatorilor care nu sunt trimisi catre o pagina pe care au mai vazut-o deja, cat si pe placul motoarelor de cautare. 

5. Completezi cu atentie sectiune de descriere a autorului
Sunt directoare de articole care iti asigura o sectiune a autorului. In aceasta poti completa cateva cuvinte despre tine ca autor. Tot aici poti integra o scurta prezentare a site-ului pe care il promovezi. Tine minte ca aceasta prezentare va fi afisata la fiecare articol. Daca promovezi doua site-uri in acelasi director de articole, e bine specifici acest lucru. De asemenea, in cazul in care poti integra si un link catre un site, ai grija ca numarul total de pe pagina unui articol sa nu depaseasca maximul admis. Este posibil ca articolul sa fie respins din directorul de articole din aceasta cauza.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.574

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10