Cum sa scrii articole repede - patru pasi pe care sa ii urmezi Cum sa scrii articole repede - patru pasi pe care sa ii urmezi
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Scrierea de articole pentru o afacere este unul din task-urile cel mai putin iubite pentru ca de cele mai multe ori mananca foarte mult timp. Dar pentru ca tot ceea ce inseamna continut devine din ce in ce mai important in promovarea online, scrierea de articole nu mai poate fi ocolita.Iata de ce cea mai buna solutie este sa inveti cum sa devii cat mai eficient in scrierea de articole asa incat sa reusesti sa faci acest lucru fara prea multa bata
Publicat pe 07 Dec 2012 10:11:47 de andreea
Categoria: Internet Subcategoria: SEO
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Scrierea de articole pentru o afacere este unul din task-urile cel mai putin iubite pentru ca de cele mai multe ori mananca foarte mult timp. Dar pentru ca tot ceea ce inseamna continut devine din ce in ce mai important in promovarea online, scrierea de articole nu mai poate fi ocolita.

Iata de ce cea mai buna solutie este sa inveti cum sa devii cat mai eficient in scrierea de articole asa incat sa reusesti sa faci acest lucru fara prea multa bataie de cap. In acest articol vei gasi patru sfaturi care sa te ajute sa scrii la viteza maxima.

1. Citeste
Unul dintre cele mai dificile sarcini este sa iti dai seama despre ce sa scrii. Subiectele sunt atat de multe si atat de vaste incat de cele mai multe ori nu te poti hotari asupra unei idei simple pe care sa o dezvolti intr-un articol. Cea mai simpla metoda in cazul asta este sa vezi ce au scris altii.

Cauta cuvinte cheie din aria ta de interes si vezi ce au scris altii de spre subiectul pe care tu vrei sa il abordezi. Nici nu e nevoie sa citesti articole intregi, ci e suficient sa parcurgi titlurile si subtitlurile poate si cateva paragrafe pentru a-ti putea forma o idee despre ce ai putea sa scrii si care sunt subiectele de interes.

2. Documenteaza-te
Inainte de a scrie un articol SEO, va fi foarte important sa stii despre ce scrii. Daca nisa depre care vrei sa scrii nu iti este foarte cunoscuta, cel mai bine este sa iti aloci cateva minute pentru documentare. In felul acesta, in momentul in care vei scrie articolul nu vei mai pierde timpul pentru a te lamuri in privinta unor aspecte pe care nu ai reusit sa le clarifici.

Mai mult decat atat, vei reusi sa strangi cateva informatii care sa te ajute si pentru alte articole SEO pe care le vei scrie ulterior, iar in felul acesta vei mai salva niste timp.

3. Structureaza
Cel mai probabil, dupa ce ai trecut de pasul de documentare vei avea o multime de informatii amestecate. Inainte de a scrie articolul cel mai bine este sa incerci sa iti structurezi informatia in asa fel incat sa iti fie si tie mai usor sa o livrezi, dar si cititorului mai usor sa o inteleaga si apoi sa ii ramana in memorie ideile principale.

Te poti folosi de numerotare sau bullets pentru a evidentia cateva idei esentiale din articol. Subtitlurile pot fi ingrosate, iar sub fiecare subtitlu vei putea expune o singura idee.

4. Refoloseste
Odata ce ai reusit sa scrii un articol, urmarind pasii de mai sus, ai posibilitatea de a folosi aceleasi informatii si in alte articole pe care sa le postezi in alte directoare de articole.

Poti utiliza schita de idei pe care ai creat-o in pasul de documentare si sa repozitionezi informatia asa incat sa mai poti scrie si alte articole pe un efort deja realizat. In felul acesta vei salva o gramada de timp care altfel ar fi putut sa iti ocupe mai bine de jumatate de zi.

Ti-am prezentat aici cateva idei care sa te ajute pentru a-ti eficientiza timpul de scriere de articole SEO. Cu siguranta, pe masura ce vei scrie din ce in ce mai mult vei descoperi si altele. Spor la scris!

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Andreea Goidea 
Membru din: 25 Oct 2012 14:07:41

Despre autor:
Creatoare de povesti si conversatii in social media, prietenoasa cu motoarele de cautare si cuvintele cheie, sociabila cu rapoartele si analizele, receptiva la design, bun ascultator al marketingului digital, cooperanta cu tehnologia si vorbareata cu publicitatea interactiva la BlueBay. Prietena de suflet si confidenta: promovarea online.

Articole publicate: 33
Scoring autor: 9.029

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10