Cum sa iti promovezi continutul dintr-un director de articole Cum sa iti promovezi continutul dintr-un director de articole
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Promovarea in online are o multime de variante disponibile, unele care presupun investitii financiare, altele care presupun investitii de timp si efort. Din cea de-a doua categorie face parte promovarea prin intermediul unui director de articole. La randul lui, pentru promovarea continutului din directorul de articole, te poti folosi de mai multe metode astfel incat site-ul sau afacerea pe care vrei sa o promovezi sa fie mult mai simplu de a
Publicat pe 13 Nov 2013 09:04:19 de brainiac
Categoria: Internet Subcategoria: SEO
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Promovarea in online are o multime de variante disponibile, unele care presupun investitii financiare, altele care presupun investitii de timp si efort. Din cea de-a doua categorie face parte promovarea prin intermediul unui director de articole. 

La randul lui, pentru promovarea continutului din directorul de articole, te poti folosi de mai multe metode astfel incat site-ul sau afacerea pe care vrei sa o promovezi sa fie mult mai simplu de adus in atentia publicului de care ai nevoie. 

1. Foloseste-te de conturile de Facebook si Twitter
Deja cei mai multi dintre cei care folosesc in mod curent internetul pentru promovare au conturi pe cele mai utilizate retele de socializare de la noi. In principal vorbim aici de Facebook si Twitter. O metoda simpla sa faci un articol sa fie citit de cat mai multi este sa il aduci in atentia lor. Astfel ca, daca site-ul tau detine o pagina de Facebook sau de Twitter, nu ezita sa pui articolul publicat in directorul de articole si pe aceste pagini. Mai mult decat atat, te poti folosi chiar si de pagina personala. Invita-ti prietenii sa dea share sau retweet articolului tau. 

2. Foloseste-te de Blog
Indiferent daca este blog al site-ului ori blog personal, blog tinut pe o platforma de tip WordPress, Blogger sau pe un site separat, poti face conexiuni intre un articol postat intr-un director de articole si un post de pe blog. Pune link-uri fie din articol catre blog, fie din blog catre articol astfel incat cititorii de pe blog sa ajunga la articolele din directorul de articole si invers. 

3. Mail
Poate parea aproape banal, insa mailul este o forma de comunicare foarte utila de care te poti ajuta in promovare. Trimite prietenilor tai articolul pe care l-ai scris. Invita-i sa-l citeasca si daca le place sa il dea mai parte. Nu strica niciodata sa ceri si feed-back. Ideile de imbunatatire pot veni de unde te astepti mai putin.

Ai totusi grija sa nu trimiti mailul unui numar foarte mare de oameni, lasand la dispozitie fiecaruia dintre ei toate celelalte adrese de mail. Va fi cu siguranta neplacut pentru multi dintre ei sa stie ca adresa lor de mail a ajuns la persoane pe care nu le cunoaste. 

4. Google Authorship
Google Authorship este o forma foarte utila prin care Google permite cresterea unui nivel de transparenta cu cititorii. Astfel ca, unui cititor ii va fi mult mai usor sa gaseasca prin motorul de cautare articolele scrise de tine. Poti afla mai multe despre asta aici si aici.

5. Alte conexiuni 
Foloseste de orice alte resurse pe care le ai la dispozitie. Parteneriatele pe care le are site-ul, blogroll etc. Profita de orice varianta prin care ai posibilitatea sa obtii mai multe link-uri catre articolele tale. Orice link in plus conteaza, nu ignora networkingul, este unul din cele mai bune lucruri pe care le poti creste si dezvolta pentru interesele business-ului pe care il promovezi. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.574

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10