Cum sa NU faci link building Cum sa NU faci link building
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Link building-ul este poate unul din cele mai importante procese parte a optimizarii seo pentru un site. Avand insa in vedere expunerea de care poate avea parte un site in primele pozitii si castigurile pe care le poate genera site-ul, multi sunt tentati sa exagereze cu optimizarea seo pentru a-si duce site-ul in prima pozitie.   Prima categorie este a celor care inscriu site-ul lor oriunde pot obtine un link automat, la secu
Publicat pe 16 Jun 2014 11:45:57 de Nico
Categoria: Internet Subcategoria: SEO
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Link building-ul este poate unul din cele mai importante procese parte a optimizarii seo pentru un site. Avand insa in vedere expunerea de care poate avea parte un site in primele pozitii si castigurile pe care le poate genera site-ul, multi sunt tentati sa exagereze cu optimizarea seo pentru a-si duce site-ul in prima pozitie.

 

Prima categorie este a celor care inscriu site-ul lor oriunde pot obtine un link automat, la secunda, indiferent de care ar fi acel loc. Dintre acestea, cele mai mari tentatii sunt reprezentate de directoarele slabe care nu necesita nici macar inregistrare pentru inscrierea unui link. Sunt numite in mare parte “ferme de link-uri” si Google are grija sa le penalizeze, mai devreme sau mai tarziu. Ei bine, odata cu ele, si site-urile inscrise acolo vor avea de suferit.

 

O alta metoda pe care o folosesc in exces multi este reprezentata de comentarea in exces pe foarte multe bloguri, in special bloguri care nu au prea multi vizitatori si care accepta comentarii in mod automat. Bineinteles ca sunt si site-uri si bloguri serioase insa cei care se folosesc de acest lucru ca de o metoda de a obtine link-uri, vor fi luati in vizor, chiar daca link-urile obtinute, vor fi in mare parte no-follow.

 

Sa nu uitam nici de guest posting. Ce a inceput ca o idee foarte frumoasa si interesanta, s-a transformat in curand in “metoda” pentru multi. Guest posting-ul avea ca scop principal scrierea de continut din domeniul tau pe alt site din acelasi domeniu cu al tau sau din domeniu diferit, cu scopul de a ajunge la urechile cititorilor acelui blog. In scurt timp insa, foarte multi au vazut asta ca o metoda de link building si au inceput sa posteze in exces guest post-uri.

 

Nu spunem sa nu mai faceti deloc guest post insa aveti grija unde publicati, ce publicati si asigurati-va ca NU cereti 1000 de link-uri pentru un articol de 300 de cuvinte.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Nicoleta Schindea  
Membru din: 07 Apr 2014 11:45:29

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10