Ati auzit de spam prin metodele de telecomunicatie? Ati auzit de spam prin metodele de telecomunicatie?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Citind articole si auzind foarte multi specialisti despre domenul seo, ne-am obisnuit sa ne orientam si sa ne axam spre motorul de cautare si pe straduinta de a nu crea spam prin textele sau siteurile noastre. Ne sunt aduse la cunostinta tehnici seo, white si balck hat si suntem avertizati despre penalizarile drastice ale lui Google in privinta unor ilegalitati si totusi, nu frecvent ni s-a spus ca mijloacele de comunicare interpersonala pot crea
Publicat pe 26 Jun 2013 15:05:48 de clausweb
Categoria: Internet Subcategoria: SEO
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Citind articole si auzind foarte multi specialisti despre domenul seo, ne-am obisnuit sa ne orientam si sa ne axam spre motorul de cautare si pe straduinta de a nu crea spam prin textele sau siteurile noastre. Ne sunt aduse la cunostinta tehnici seo, white si balck hat si suntem avertizati despre penalizarile drastice ale lui Google in privinta unor ilegalitati si totusi, nu frecvent ni s-a spus ca mijloacele de comunicare interpersonala pot crea si receptiona spam cat se poate de usor.

Programele disponibile acum pe piata online de Instant Messaging-Yahoo Messenger, Msn, Skype etc. sunt la moda si foarte uzitate de publicul de toate varstele din intreaga lume. Din cauza acestui fapt, mesajele spam de genul unor utilizatori cu nume greu de pronuntat sau a celor cu caracter imoral, circula rapid si nu ne putem imagina de unde apar. Reclamele cu imagini pop-up si nu numai sunt surse de stres pentru utilizatori, mai ales ca acestea apar si pe site-urile de jocuri. Acestea detinand ferestre de chat si forumuri, mesajele spam si reclamele mascate sunt aproape la ordinea zilei. In mod suprinzator si poate nu eram constienti de acest lucru, mesajele sms trimise de companiile de telefonie mobila sau fixa, cu scopul de a face cunoscut un serviciu, promotie, produse, planuri tarifare sau convorbiri mai ieftine cu alte facilitati, sunt si acestea elemente care intra in aceeasi categorie.

Asa cum am observat, ca metodele de a transmite anumite idei/pareri sau vrem sa infirmam oamenii/opinia publica cu privire la ceva, sunt tot mai diverse si mai interesante. Pe langa traditionalele metode, au aparut site-urile, blogurile si microblogurile prin care, evident comunicam cu un numar foarte mare de oameni. Sa  nu mai vorbim de retelele social network: sunt printre primele metode de a transmite un mesaj si o alternativa la telefon, skype, sms, e-mail. Moderarea comentariilor la noile postari pe blog sau a reclamelor pe site-ul personal la ceva ce nu suntem siguri ca este de calitate, atrage vigilenta si selectivitate. Un cititor fidel sau un potential client autentic va aprecia un blog util, fara reclame, care il duce ala informatia cautata. Metodele de optimizare seo sunt din acestea motiv de a fi spamate. Site-urile sunt zilnic bombardate de mesaje si scripturi periculoase sau e-mailuri cu continut daunator. Metodele black hat seo sunt pe locul intai la categoria spam si sunt de evitat, dupa cum sustin si motoarele de cautare.

Fiind liberi sa alegem, este bine sa ne gandim pe termen lung atunci cand alegem un canal de comunicare si cum dorim sa transmitem un mesaj sau dorim sa comunicam ceva. Deci, metodele s-au imbunatatit si pliat si pe natura si numarul destinatarilor mesajului. Se spune tot mai des faptul ca deja orice informatie personala sau publica, afisata in mediul online prin orice program de comunicare, chiar daca intra sub incidenta setarilor de secretizare sau de "privat" sunt la fel de vulnerabile spre utilitate malitioasa, mai ales ca tot ce apare pe internet este stocat in bazele de date ale marilor firme din IT care de multe ori ajung la serviciile de securitate ale unui stat, iar noi intrebandu-ne daca mai exista vreo limita de confidentialitate.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

claus clausweb 
Membru din: 24 May 2013 13:03:16

Despre autor:
sunt incepatoare in domeniul promovarii online si al tehnicilor seo

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10