Sfaturi simple pentru articole SEO de calitate   Sfaturi simple pentru articole SEO de calitate
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Daca vrei sa obtii locuri cat mai bune in rezultatele motoarelor de cautare trebuie sa te apuci de scris. Mult scris. Promovarea online nu mai exista fara crearea de continut original si de calitate. 1. TitlulAlege un titlu care sa capteze atat atentia motoarelor de cautare cat si a cititorilor. Pentru a face acest lucru vei avea nevoie sa utilizezi cuvinte cheie inca din titlul. In felul acesta, in momentul in care un utilizator va cauta ceva di
Publicat pe 18 Dec 2012 15:20:07 de andreea
Categoria: Internet Subcategoria: SEO
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Daca vrei sa obtii locuri cat mai bune in rezultatele motoarelor de cautare trebuie sa te apuci de scris. Mult scris. Promovarea online nu mai exista fara crearea de continut original si de calitate.

1. Titlul
Alege un titlu care sa capteze atat atentia motoarelor de cautare cat si a cititorilor. Pentru a face acest lucru vei avea nevoie sa utilizezi cuvinte cheie inca din titlul. In felul acesta, in momentul in care un utilizator va cauta ceva din domeniul tau, iti va putea gasi articolul.

Nu folosi titluri prea lungi, daca sunt prea multe cuvinte, atat motorul de cautare cat si cititorul nu vor mai fi la fel de atenti la ceea ce incerci sa transmiti. Nici titlurile scurte nu sunt foarte recomandate. In cazul acestora nu vei reusi sa transmiti suficienta informatie cat sa convingi cititorul sa citeasca mai departe.

2. Organizare prin paragrafe, cuvinte bolduite si bullets
In primul rand folosirea subtitlurilor si a paragrafelor te vor ajuta pe tine sa organizezi mult mai bine informatia pe care doresti sa o transmiti. In acelasi timp, prin intermediul cuvintelor bolduite, vei ajuta motoarele de cautare sa identifice subiectul despre care scrii. Din acelasi motiv este destul de important sa folosesti cuvintele cheie la inceputul si in incheierea articolului.

3. Documentare
Nimeni nu citeste articole scrise de mantuiala. De aceea, articolele SEO bune sunt cele care ofera informatii cititorilor si le fac distribuibile pentru cat mai multe retele de socializare. Pentru acest lucru ai nevoie ca fiecare articol sa ofere informatii interesante si de valoare pentru cititorii la care vrei sa ajungi.

4. Link-uri
Dincolo de cuvintele cheie pe care le vei folosi in articolele tale, pentru o promovare online eficienta vei pune link-uri care sa trimita catre site-ul pe care il promovezi. Este important ca pentru cuvintele cheie pe care le folosesti sa existe in site-ul tau pagini care contin aceleasi cuvinte.

In felul acesta ii vei indica motorului de cautare faptul ca textul are intr-adevar legatura cu trimiterea pe care o faci. Acest lucru este util si in cazul cititorilor, care pot fi dezamagiti daca sunt directionati catre pagini care nu au nicio legatura cu continutul articolului. Este o practica contraproductiva.

In final, incearca sa nu fi inghitit de prea multe sfaturi SEO. Articolele SEO desi sunt scrise in mare parte pentru motoarele de cautare, ele trebuie sa satisfaca si cerintele cititorilor. Cu cat informatia oferita este mai relevanta si utila pentru grupul tina, cu atat mai mult ai sanse ca articolele tale sa fie citite de oamenii potriviti, iar promovarea in online sa devina un proces mai usor de realizat.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Andreea Goidea 
Membru din: 25 Oct 2012 14:07:41

Despre autor:
Creatoare de povesti si conversatii in social media, prietenoasa cu motoarele de cautare si cuvintele cheie, sociabila cu rapoartele si analizele, receptiva la design, bun ascultator al marketingului digital, cooperanta cu tehnologia si vorbareata cu publicitatea interactiva la BlueBay. Prietena de suflet si confidenta: promovarea online.

Articole publicate: 33
Scoring autor: 9.029

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10