De ce este important textul in web marketing De ce este important textul in web marketing
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Pe internet gasim foarte multe informatii din cele mai diverse domenii apartinand specialistilor sau amatorilor. Internetul inseamna, de fapt, in destul de mare parte, sursa de informatii. Strategia de continut pe internet este un aspect foarte important care tine de promovarea in online, un aspect de care orice comunicator bun ar trebui sa tina cont. Cele mai importante motive pentru care un brand, o companie sau o organizatie ar trebui sa aiba
Publicat pe 20 Nov 2012 14:17:34 de andreea
Categoria: Internet Subcategoria: Internet marketing
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Pe internet gasim foarte multe informatii din cele mai diverse domenii apartinand specialistilor sau amatorilor. Internetul inseamna, de fapt, in destul de mare parte, sursa de informatii. Strategia de continut pe internet este un aspect foarte important care tine de promovarea in online, un aspect de care orice comunicator bun ar trebui sa tina cont.

Cele mai importante motive pentru care un brand, o companie sau o organizatie ar trebui sa aiba o strategie de web content sunt urmatoarele:


1. Comunici eficient cu utilizatorii
Odata ce ai reusit sa iti creezi o prezenta in mediul online trebuie sa te gandesti si la ceea ce transmiti prin aceasta prezenta. Prin intermediul textului reusesti de fapt sa mentii o comunicare intre tine si consumatorii tai. Continutul web nu consta doar in ceea ce ceea ce spui tu, ci si in comentariile pe care ti le lasa cititorii.

Este important sa creezi o conversatie intre brand si consumatori prin care acestia sa ofere un feed-back pentru mesajul pe care il livrezi, dar si pentru ceea ce promovezi. Acest feed-back iti va indruma pasii pentru urmatoarele decizii pe care va trebui sa le iei in functie de cerintele lor. In felul acesta vei putea avea o crestere eficienta.

2. Demonstrezi pozitia de expert
Informatia utila este una dintre cele mai bune reclame pe care le poti face pentru brandul tau. Este cel mai simplu mod prin care sa demonstrezi ca esti un expert in domeniul tau.

Toate informatiile pe care le vei oferi te vor ajuta de fapt pe tine pentru a-ti cimenta pozitia pe care vrei sa o cuceresti. Consumatorii vor avea mult mai multa incredere intr-un nume care comunica cu ei si mai ales intr-un nume care dovedeste ca stie despre ce vorbeste.

3. Obtii trafic si angajament
Utilizatorii vor fi intotdeauna atrasi de ceva gratuit. De aceea vor fi atrasi si de continutul tau atata vreme cat el este relevant si util. Vei obtine prin intermediul continutului oameni care vor reveni pe site pentru a afla mai multe informatii.

Mai mult decat atat, utilizatorii te vor alege pe tine in detrimentul concurentei datorita relatiei pe care deja ai creat-o cu acestia.
Plus de asta, consumatorul iti va intelege mult mai bine produsul si care sunt avantajele lui si cum sa il utilizeze. Iti vei putea educa consumatorii in vederea utilizarii produsului sau al site-ului, economisind si timpul lor dar si pe al tau.

4. SEO
Ultimile modificari ale lui Google demonstreaza ca se tine cont din ce in ce mai mult de continutul care insoteste link-urile si mai ales de calitatea acestui continut si mult mai putin de numarul de link-uri exterioare.
Cu cat mai multe link-uri carora le este atribuit continut de calitate, cu atat mai mult si pozitia in motorul de cautare este mai buna.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Andreea Goidea 
Membru din: 25 Oct 2012 14:07:41

Despre autor:
Creatoare de povesti si conversatii in social media, prietenoasa cu motoarele de cautare si cuvintele cheie, sociabila cu rapoartele si analizele, receptiva la design, bun ascultator al marketingului digital, cooperanta cu tehnologia si vorbareata cu publicitatea interactiva la BlueBay. Prietena de suflet si confidenta: promovarea online.

Articole publicate: 33
Scoring autor: 9.029

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10