Cum scrii un articol de pus in bookmark Cum scrii un articol de pus in bookmark
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: 1. Fa-l specific pentru o anumita perioada din an, sau in functie de cautari specificeNu trebuie neaparat sa scrii despre subiecte foarte generale pentru a fi gasit mai descat decat o data sau de o doua ori intr-un interval de timp. De exemplu, daca ai un ghid despre cum sa construiesti un om de zapada hazliu, cu siguranta in fiecare iarna articolul tau va fi citit de suficient de multi utilizatori. Sau, daca ai un articol despre cum sa-ti faci i
Publicat pe 23 Dec 2013 17:34:56 de brainiac
Categoria: Internet Subcategoria: Internet marketing
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


1. Fa-l specific pentru o anumita perioada din an, sau in functie de cautari specifice

Nu trebuie neaparat sa scrii despre subiecte foarte generale pentru a fi gasit mai descat decat o data sau de o doua ori intr-un interval de timp. De exemplu, daca ai un ghid despre cum sa construiesti un om de zapada hazliu, cu siguranta in fiecare iarna articolul tau va fi citit de suficient de multi utilizatori. Sau, daca ai un articol despre cum sa-ti faci inghetata de diverse sortimente acasa, cu siguranta vei avea in fiecare vara cititori, indiferent ca a trecut un an sau cinci, din momentul in care ai publicat articolul. Atata timp cat articolul exista pe net, si prezinta o informatie care merita citita, acesta va fi in atentia utilizatorilor.

bookmark

Alege-ti perioade specifice in care sa se incadreze articolul tau si in felul acesta, la anumite intervale de timp, utilizatorii vor putea gasi articolul tau cautand informatii. Gandeste-te ca ai un articol cu sfaturi de tipul, ce tip de perdele se potriveste in diverse tipuri de camere. In felul acesta de fiecare data cand cineva ca cauta informatii despre perdele, va putea gasi articolul tau.


2. Nu-l lega de repere temporale specifice decat daca este esential

Informatiile de tip stiri se consuma destul de repede si nu mai sunt cautate apoi decat de foarte putini utilizatori. De aceea, in loc sa scrii despre un eveniment curent, care sa-ti atraga mai multi cititori, insa pentru o perioada scurta de timp, mai bine alegi varianta prin care sa atragi utilizatori pentru o perioada mai indelungata. Daca vrei sa faci o combinatie intre cele doua, integreaza un eveniment recent intr-un articol mai complex, in care sa cuprinzi si informatii utile. Incearca sa faci o analiza mai complexa, in care sa cuprinzi eventual mai multe evenimente asemanatoare.


De exemplu, poti scrie un articol despre o noua inventie in domeniul tau de activitate, insa in acelasi timp ar fi util sa scrii si depre alte tehnologii deja aparute si sa incerci sa faci un top al celor mai utile/impresionante/utilizate etc. tehnologii in domeniul tau.


3. Structureaza informatia

Un articol bine structurat va fi intotdeauna citit mult mai usor si deci mult mai bine primit decat unul care apare ca un bloc de text, interminabil. Intotdeauna cand scrii un articol incearca sa il structurezi in paragrafe usor digerabile, care sa explice o singura idee. E bine ca fiecare paragraf sa aiba si un titlu care sa enunte cititorului ce urmeaza sa citeasca. In felul acesta ii va fi mult mai usor sa parcurga si sa inteleaga textul.


4. Ajuta articolul cu cel putin o imagine

Chiar daca nu reusesti sa pui cate o imagine edificatoare pentru fiecare paragraf in parte, de cele mai multe ori o imagine te ajuta sa faci un text mult mai digerabil, indiferent de tipul de informatie pe care il oferi.


De multe ori, poti folosi imaginea pur si simplu cu scopul de a atrage atentia cititorilor. Pentru acest lucru ai nevoie ca imaginea sa nu fie un simplu accesoriu, ci destul de strans legata de ideea articolului.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.574

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10