Cum sa-ti faci mai mult timp sa scrii Cum sa-ti faci mai mult timp sa scrii
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cei mai multi autori de articole spun ca este foarte greu sa-ti gasesti timp pentru scrierea articolelor, chiar daca sunt constienti de beneficiile acestora pentru promovarea afacerii. Iata deci cateva idei simple care sa te ajute sa gasesti mai mult timp pentru redactarea de articole pentru promovarea afacerii tale, indiferent ca e vorba de un blog sau directoare de articole.Scurteaza timpul pe care il petreci la TVLimiteaza timpul inutil pe car
Publicat pe 07 Feb 2014 09:15:46 de brainiac
Categoria: Internet Subcategoria: Internet marketing
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cei mai multi autori de articole spun ca este foarte greu sa-ti gasesti timp pentru scrierea articolelor, chiar daca sunt constienti de beneficiile acestora pentru promovarea afacerii. Iata deci cateva idei simple care sa te ajute sa gasesti mai mult timp pentru redactarea de articole pentru promovarea afacerii tale, indiferent ca e vorba de un blog sau directoare de articole.


Scurteaza timpul pe care il petreci la TV

Limiteaza timpul inutil pe care il petreci in fata televizorului. Sau daca nu esti genul de persoana care pierde timpul la televizor, nu inseamna ca nu poti sa limitezi timpul pe care il petreci navigand pe Facebook, sau pe internet in pagina in pagina, sau jucand jocuri video. Restrange aceste perioade de timp la un minimum necesar si vei descoperi ca ai mai mult timp la dispozitie.


Nu incerca sa scrii tot odata

Cu totii avem elemente perturbatoare in jurul nostru, de aceea, ideea de a te concentra pentru a scrie pentru 2-4 ore continuu e aproape imposibil si foarte nerealista. De aceea, cel mai bine este sa exersezi posibilitatea de a scrie in timpi scurti, cateva minute. Invata-ti mintea sa se concentreze rapid, chiar si atunci cand este nevoita sa treaca rapid de la un task la altul.


Fa cate un singur lucru intr-un timp dat

Multitaskingul nu functioneaza. Cea mai buna varianta pe care o ai este sa iti concentrezi intreaga atentie pe cate un singur task, astfel incat sa reusesti sa il termini cat mai repede si sa il faci bine. Daca te apuci de mai multe lucruri deodata este foarte posibil sa  nu faci altceva decat sa iti pierzi timpul. Nu combina scrisul cu Facebook, vizionarea celui mai nu clip aparut s.a.m.d.


Scrie ori de cate ori ai ocazia

Cele mai bune idei vin cand te astepti mai putin. Tocmai de aceea, de fiecare data cand ai o idee noteaz-o. Pe o foaie de hartie, in telefon sau macar tine-o minte. Poti incepe sa scrii in minte. Gandeste-te la ceea ce vrei sa spui in articol, care va fi punctul central din introducere, cum faci trecerea catre cuprins s.a.m.d O sa-ti fie mult mai usor cand te apuci efectiv de scris, sa transcrii in mare parte ideea pe care ai format-o deja.


Invata sa spui “NU”

Este un exercitiu foarte important care te va ajuta in mult mai multe lucruri nu doar pentru scrierea de articole. A invata sa refuzi pentru a-ti prioritiza task-urile asa cum vrei si ai nevoie poate fi un real folos in viata de zi cu zi. Un alt lucru destul de important pe care il poti exersa este sa delegi persoane pentru a indeplini diverse task-uri.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.574

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10