Campanii de promovare online Campanii de promovare online
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: O strategie de marketing bine structurata poate face diferenta pentru compania dumneavoastra, va poate oferi un avantaj competitiv si va ajuta sa cresteti pozitia pe piata a firmei.Suntem constienti ca tarifele pentru publicitate sunt relativ mari pentru metodele de publicitate clasica/ offline, precum TV, radio, presa scrisa, de aceea va recomandam ca pentru bugete mai mici sa va orientati catre mediul online. Aici va putem ajuta cu promovare on
Publicat pe 23 Jan 2013 12:18:04 de plum_media@yahoo.com
Categoria: Internet Subcategoria: Internet marketing
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


O strategie de marketing bine structurata poate face diferenta pentru compania dumneavoastra, va poate oferi un avantaj competitiv si va ajuta sa cresteti pozitia pe piata a firmei.

Suntem constienti ca tarifele pentru publicitate sunt relativ mari pentru metodele de publicitate clasica/ offline, precum TV, radio, presa scrisa, de aceea va recomandam ca pentru bugete mai mici sa va orientati catre mediul online. Aici va putem ajuta cu promovare online targetata, prin realizarea de campanii cu bloggeri influenti din domeniul dumneavoastra de activitate, realizare de continut original orientat catre conversie, organizare de concursuri etc.

In campaniile de promovare online se utilizeaza toate mijloacele de comunicare disponibile, tinand cont de caracteristicile si tipologia brand-ului; realizam: campanii Google AdWords, e-mail marketing, campanii social media, realizare continut original etc.

Promovarea online este un element determinant al succesului sau esecului unei afaceri, mai ales pentru companiile care isi desfasoara activitatea doar in acest mediu. Pe langa realizarea unui site de prezentare sau a unui magazin online cu un design atractiv, este necesara atragerea clientilor si comunicarea cu acestia intr-un mod eficient pentru a creste vizibilitatea brand-ului, precum si numarul si valoarea medie a vanzarilor efectuate online.

“Intr-o perioada de recesiune, cand toate companiile si-au redus considerabil bugetele pentru publicitatea clasica, observam o crestere a interesului pentru promovarea in mediul online, acesta din urma aducand rezultate rapide si masurabile” Ciprian Hirbu, manager Plum Media Agency.

Plum Media va ofera servicii de marketing online pentru a va ajuta in lansarea brand-ului, cresterea si dezvoltarea acestuia.

Campaniile de promovare aduc rezultate imediate si foarte important, masurabile. Pentru a obtine rezultate foarte bune va recomandam sa folositi metodele de promovare in paralel cu optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare.

Agentia Plum Media este specializata in furnizarea de solutii profesionale pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra in mediul online. Va oferim servicii personalizate nevoilor dumneavoastra la preturi competitive.

Gasiti portofoliul nostru la adresa www.plummedia.ro si pe pagina de facebook www.facebook.com/plummediaagency


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Ciprian Hirbu 
Membru din: 23 Jan 2013 11:40:03

Despre autor:
Agentie Web design creativ va ofera servicii profesionale de webdesign, magazine online, optimizare seo, promovare online, design grafic web, print, productie publicitara, servicii foto, video comerciale, creare texte, solutia completa pentru prezenta pe internet.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10