10 metode prin care sa-ti faci articolele mai vizibile in online 10 metode prin care sa-ti faci articolele mai vizibile in online
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Milioane de oameni sunt activi pe internet si o parte dintre acestia cu siguranta fac parte si din targetul tau. In zilele noastre, daca afacerea ta nu este vizibila pe internet, nici sansele de supravietuire nu sunt prea mari. In acest articol ai cateva idei pentru ca articolele pe care le scrii despre afacerea ta, fie pe un blog, fie in directoare de articole, sa fie mai vizibile in online. 1. Defineste-ti publicul pentru care scriiPentru ca ar
Publicat pe 20 Jan 2014 13:16:35 de brainiac
Categoria: Internet Subcategoria: Internet marketing
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Milioane de oameni sunt activi pe internet si o parte dintre acestia cu siguranta fac parte si din targetul tau. In zilele noastre, daca afacerea ta nu este vizibila pe internet, nici sansele de supravietuire nu sunt prea mari. In acest articol ai cateva idei pentru ca articolele pe care le scrii despre afacerea ta, fie pe un blog, fie in directoare de articole, sa fie mai vizibile in online.

vizibilitate in online

1. Defineste-ti publicul pentru care scrii

Pentru ca articolul tau sa fie interesant, trebuie sa te hotarasti pentru cine scrii. Nu poti sa multumesti pe toata lumea, pentru ca fiecare segment de public are anumite preferinte, tocmai de aceea este important sa constientizezi care este publicul tau tinta, care-i sunt cele mai importante caracteristici si ce tip de informatii ar vrea sa inteleaga din ceea ce scrii.

Este important ca pe tot parcusul promovarii, articolele tale sa aiba un ton si un stil constante.


2. Pune un titlu care sa atraga atentia

Pentru ca titlul este ceea ce ajunge la cititor inainte de articolul propriu-zis, articolul tau trebuie sa exprime pe scurt, intr-o forma foarte atractiva, informatia esentiala din articol. Cu cat titlul este mai atragator, cu atat ai mai multe sanse ca acesta sa fie citit de mai multi oameni. Indiferent ca scrii pentru un director de articole sau nu, poti gasi usor cate idei sau indrumari pentru titluri catchy.


3.. Fa o introducere care sa prinda

In mediul online, este foarte important sa atragi atentia inca de la incept. Dupa titlu, primul paragraf trebuie sa ofere cel putin un motiv suficient de bun cititorului sa continue lectura. Primul paragraf explica titlul, daca e cazul, insa in mod sigur trebuie sa reuseasca sa mentina curiozitatea cititorului pentru mai mult.


Spre deosebire de o poveste, unde cea mai importanta parte este pastrata la final, asemeni unei piramide, in mediul online piramida este cu susul in jos, iar cea mai interesanta parte apare la inceput.


4. Fa-l atractiv vizual

Pentru ca oamenii sa fie interesati de articolul tau, acesta trebuie sa atraga nu doar din punct de vedere al continutului, ci si al felului in care arata. Utilizatorii de internet nu au foarte multa rabdare si mai ales nu le place sa acorde timp si atentie textelor prea luni, obositoare vizual, pentru care citirea ar fi anevoioasa.


Tocmai de aceea, este destul de important ca articolul sa fie impartit in paragrafe relativ scurte, de preferat si cu subtitluri care sa organizaze informatia din paragraf si sa o faca mai usor de digerat. Nu exagera cu prea mult text bold, caps lock sau prea multe semne de punctuatie. Toate astea pot face articolul mai putin atractiv. Pentru ca articolul sa fie mai captivant, ii poti adauga o fotografie neobisnuita, amuzanta sau care pur si simplu sa atraga atentia asupra a ceea ce ai de spus.


5. Pune-l pe retele de socializare

Articolul tau nu are nicio sansa sa devina cunoscut daca nu ii dai o mana de ajutor. Foloseste-te de butonele de socializare si distribuie-l prietenilor prin Facebook, Twitter, Mail, LinkedIn s.a.m.d.


6. Insereaza citate ale unor oameni celebri (daca e cazul)

Citatele unor personaje celebre atrag atentia intr-un mod pozitiv, mai ales daca sunt alese suficient de bine in raport cu ideile transmise prin text.

In general, cititorii sunt atrasi de cuvintele celebre ale unor oameni cu prestigiu.


7. Interactioneaza cu cititorii

Este destul de probabil ca oamenii sa vrea sa afle mai multe informatii despre articolul tau. Fie ca iti lasa un comentariu, fie ca te contacteaza prin intermediul formularului de contact, pe Facebook, sau orice alta cale de comunicare, ai grija sa ii acorzi suficienta atentie si asta intr-un timp scurt. Relationarea este foarte importanta si daca reusesti sa demonstrezi ca obisnuiesti sa fii eficient si prompt, in mod sigur vei castiga si increderea cititorilor tai.


8. Fa trimiteri catre articole anterioare

Legaturile sunt importante nu doar la nivel interuman, ci si la nivelul articolelor. Fa trimiteri nu doar catre site-ul tau, ci si catre alte articole ale tale. Acest lucru va ajuta cititorul sa intre in contact cu mai multa informatie despre ceea ce scrii si in acelasi timp il ajuti sa obtina idei relevante.

Bineinteles, nu e cazul sa exagerezi. Doua, maxim trei trimiteri catre articole diferite s-ar putea sa fie mai mult decat suficient. In felul acesta nu obosesti cititorului cu prea multe “devieri” de la subiect, iar motorul de cautare va inregistra aceste trimiteri, fara sa le considere spam-uri.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.574

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10