Magazinele Online Magazinele Online
Rated 4.5/5 bazat pe 3 voturi
Product description: Comertul electronic a cunoscut o dezvoltare continua in ultimii ani si un numar tot mai mare de internauti aleg acum sa isi faca cumparaturile online nu doar ca urmare a comoditatii pe care acest tip de shopping o asigura, dar si pentru ca online iti este mult mai usor sa gasesti produsul pe care ti-l doresti.Magazinele online confera avantaje multiple nu doar pentru cumparatori, dar si pentru proprietarii acestora, asta pentru ca un astfel de ma
Publicat pe 20 Nov 2012 10:55:21 de lady_in_red
Categoria: Internet Subcategoria: E-commerce
Acorda o nota acestui articol:
9.
0


Comertul electronic a cunoscut o dezvoltare continua in ultimii ani si un numar tot mai mare de internauti aleg acum sa isi faca cumparaturile online nu doar ca urmare a comoditatii pe care acest tip de shopping o asigura, dar si pentru ca online iti este mult mai usor sa gasesti produsul pe care ti-l doresti.

Magazinele online confera avantaje multiple nu doar pentru cumparatori, dar si pentru proprietarii acestora, asta pentru ca un astfel de magazin nu necesita o investitie substantiala iar profitul este foarte usor de obtinut. Nu ai nevoie de un numar de angajati foarte mare, nu sunt necesare depozite pentru stocarea marfurilor si nici cheltuieli cu transportul acestora.

Tot ceea ce este necesar este dat de un site functional si foarte bine pus la punct, de un sistem foarte bine gandit care sa fie usor de utilizat de potentialii cumparatori si mai ales de un meniu foarte usor accesibil astfel incat sa nu conduca la erori si nici la confuzii intre comenzile clientilor.

In acelasi timp este important ca magazinul tau sa ocupe pozitii bune in cautarile pentru motoarele de cautare pentru ca degeaba ai dezvoltat tu cel mai bun magazin online, cu unele dintre produsele sau serviciile cele mai bune de pe piata, daca el pur si simplu nu se afla in cautari.

Pentru o mai buna pozitionare a site-ului tau va fi necesar un bun proces de optimizare SEO care sa il ajute sa creasca pe anumite cautari si care sa asigure apoi un business profitabil pentru tine din toate punctele de vedere.

shopping onlineUn astfel de magazin online foarte bun din domeniul comertului electronic este si Costo.ro.

In astfel de magazine vei putea beneficia de cele mai mici preturi corelate cu ofertele cele mai bune si vei putea cumpara produse dintre cele mai bune, de la articole pentru bebelusi si pentru copii, pana la cele mai bune produse pentru femei si barbati si orice altceva ti-ai putea dori pentru casa ta.

Gandeste-te cum ar fi sa cumperi o jucarie pentru micutul tau, cele mai bune electrocasnice, dar si o asigurare la un pret avantajos pentru autovehiculul pe care il detii. In cadrul unui astfel de magazin online este posibil, iar preturile sunt unele destul de mici si cu siguranta va reprezenta un real avantaj pentru tine sa le poti avea pe toate la dispozitie.

In plus, modul de functionare al unui magazin online este unul cat se poate de simplu si multe dintre site-uri nu impun utilizatorilor crearea unui cont in care sa se logheze atunci cand vor vrea sa achizitioneze un anumit produs.

Un alt avantaj pentru cumparatori ar fi acela care vor putea beneficia si de multiple posibilitati de plata a produselor pe care le vor achizitiona. Vor putea plati online (cu cardul), in momentul livrarii produsului la domicilul sau prin ordin de plata, astfel incat fiecare client sa aleaga metoda pe care o considera cea mai usoara.

Magazinele online reprezinta asadar unul dintre numeroasele avantaje de care cumparatorii vor putea beneficia si nu va mai fi cazul sa mai piarda timpul prin mall si sa se intoarca acasa fara nimic.

Acorda o nota acestui articol:
9
,0


Recomandari:


Despre autor:

ana-maria ion 
Membru din: 14 Nov 2012 12:37:33

Despre autor:

Articole publicate: 32
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10