De unde putem cumpara un telefon Samsung Galaxy S4 la pret accesibil De unde putem cumpara un telefon Samsung Galaxy S4 la pret accesibil
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Un comunicat de presa eliberat de coreenii de la Samsung ne indica numai putin de 40 de milioane de telefoane Galaxy S4 in ultimele sase luni. Daca ne raportam la vanzarile generale ale companiei asiatice, putem spune ca cifra este una destul de mica, insa daca raportam acest telefon la principalii adversari de pe piata, noul Galaxy S4 ramane cel mai bine vand smartphone din segmentul high-end.Chiar si piata romaneasca este imbibata de acest mode
Publicat pe 25 Oct 2013 09:05:34 de Laur
Categoria: Internet Subcategoria: E-commerce
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Un comunicat de presa eliberat de coreenii de la Samsung ne indica numai putin de 40 de milioane de telefoane Galaxy S4 in ultimele sase luni. Daca ne raportam la vanzarile generale ale companiei asiatice, putem spune ca cifra este una destul de mica, insa daca raportam acest telefon la principalii adversari de pe piata, noul Galaxy S4 ramane cel mai bine vand smartphone din segmentul high-end.
Chiar si piata romaneasca este imbibata de acest model, utilizatorii declarandu-se mai mult decat incantati de aspectul si performantele lui Samsung Galaxy S4. In momentul redactarii acestui articol, preturile acestui smartphone se incadrau intre 1900 si 2700 de lei, o marja destul de mare daca ne gandim ca magazinele isi procura stocurile din fabricile celor de la Samsung.
3 maniere facile de a cumpara un Samsung Galaxy S4 la un pret scazut
Cea mai la indemana metoda si-n acelasi timp preferata de majoritatea utilizatorilor de pe piata din Romania este reprezentata de magazinele offline. Ne referim atat la magazinele dedicate terminalelor mobile cat si la magazinele generale de electronice sau la dealerii autorizati ai companiilor de telefonie mobila. Este foarte adevarat ca nu este tocmai la indemana sa cutreieri printre rafturile magazinelor, insa ai avantajul ca poti testa telefonul live si te poti elucida asupra calitatilor sale. Preturile sunt putin mai piperate insa axeaza-te pe magazinele care ofera discount-uri, poti cumpara un Samsung Galaxy S4 la un pret de aproximativ 2300 de lei.
Calea online a cumparaturilor o vom imparti in doua mari categorii, una dintre ele referindu-se la comertul online clasic. Ne referim atat la magazinele online cunoscute, asa cum sunt eMag, Altex sau evoMAG, cat si la magazinele online fara un brand mare in spate sau chiar la site-urile operatorilor de telefonie mobila, asta pentru ca nu de putine ori se intampla ca preturile online sa fie mai scazute decat in reprezentante. Aveti mare grija la magazinele online noi sau mai putin cunoscute, se intampla destul de des ca marfa lor sa nu fie in concordanta cu specificatiile prezente pe site, astfel ca este indicat sa va orientati catre cele cu un feedback bun. La fel ca in offline, puneti pret pe perioadele de promotii sau comparati preturile cu ajutorul comparatoarelor dedicate, se intampla destul de des ca anumite magazine sa practice preturi care ajung chiar si sub bariera de 2000 de lei, un best buy de altfel.
Nu in ultimul rand, tot in cadrul online-ului regasim site-urile de anunturi gratuite, acele portaluri in care se tranzactioneaza absolut orice tip de produs, inclusiv telefoanele mobile. Sunt platforme mai mult decat cunoscute, important este sa va orientati catre vanzatori cu un portofoliu curat, care sa va poata garanta calitatea telefonului. Preturile sunt chiar si mai scazute decat cele enuntate anterior, asta pentru ca intalniti si anunturi de telefoane Samsung Galaxy S4 second hand.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Laurentiu Iancu 
Membru din: 07 Oct 2013 11:32:25

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10