Ce se intampla daca ratezi Black Friday 2015 Ce se intampla daca ratezi Black Friday 2015
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Termenul de Black Friday descrie, in mod normal, cea de-a patra zi de vineri din luna noiembrie, zi in care o serie de magazine cu renume din mai multe tari de pe mapamond ofera reduceri substantiale la anumite produse.Pentru cumparatorii romani este bine de stiut ca majoritatea magazinelor din tara nu se limiteaza doar la o zi pentru aceste reduceri. Promotiile Black Friday 2015 incep sa fie active inca din ziua de luni a saptamanii 24-30 noiemb
Publicat pe 10 Jun 2015 08:52:59 de mironvasile
Categoria: Internet Subcategoria: E-commerce
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Termenul de Black Friday descrie, in mod normal, cea de-a patra zi de vineri din luna noiembrie, zi in care o serie de magazine cu renume din mai multe tari de pe mapamond ofera reduceri substantiale la anumite produse.

Pentru cumparatorii romani este bine de stiut ca majoritatea magazinelor din tara nu se limiteaza doar la o zi pentru aceste reduceri. Promotiile Black Friday 2015 incep sa fie active inca din ziua de luni a saptamanii 24-30 noiembrie si, de obicei, se pastreaza astfel pana in ziua de duminica. Cu toate acestea, reducerile cele mai substantiale se pastreaza pentru ziua de vineri.

De la an la an, o serie de retaileri au inceput sa mute ora la care se da drumul la promotiile speciale din ziua de vineri. Astfel, peste ocean, magazinele Wal-Mart au dat drumul la promotii la ora 22:00 in 2011, iar anul trecut startul la promotii a fost mutat la ora 20:00. Procedura a fost adoptata inclusiv de magazinele concurente, fapt ce a dus la o practica des intalnita, care a fost denumita Black Thursday (Joia Neagra).

Unele magazine au decis sa prelungeasca perioada de promotii si dincolo de saptamana Black Friday. Procesul este foarte cunoscut mai ales in Statele Unite ale Americii, unde este denumit Cyber Monday. Concret, acesta se adreseaza cumparatorilor care, din diverse motive, nu au avut timp sa se orienteze in piata sau pur si simplu nu au gasit ce cautau in timpul saptamanii cu Black Friday. Acestia obisnuiesc sa caute reduceri sau ponturi in prima zi a saptamanii urmatoare. Fenomenul a fost observat in Statele Unite in anul 2004 si de atunci unele magazine pregatesc promotii speciale inclusiv pentru ziua de luni, care a ajuns sa fie cunoscuta drept Cyber Monday.

Nebunia Black Friday este strans legata de sarbatoarea Craciunului. In Statele Unite ale Americii, sezonul cumparaturilor de Craciun debuteaza chiar in vinerea de dupa sarbatoarea Ziua Recunostintei. Acea zi de vineri a devenit in prezent binecunoscuta Black Friday.

Privind in trecut, legatura dintre Black Friday si Craciun a fost corelata inca din secolul 19. In acea perioada, marile magazine ale vremii sponsorizau parade de Craciun imediat dupa Ziua Recunostintei. Retailerii din acea perioada profitau de ocazie pentru a-si promova promotiile pe care le pregatisera special pentru sezonul de cumparaturi din preajma Craciunului.
BLACK FRIDAY 2015 - oferte, noutati si reduceri te asteapta cu peste 60 de magazine online din tara au anuntat ca vor oferi promotii speciale.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Miron 
Membru din: 24 Nov 2013 10:55:41

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10