Cadouri la fiecare comanda cu ocazia a 7 ani de activitate Libris Cadouri la fiecare comanda cu ocazia a 7 ani de activitate Libris
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cu ocazia aniversarii a 7 ani de succes pe piata online din Romania, Libris.ro anunta cadouri aniversare pentru fiecare comanda plasata in data de 20 mai 2016.7 ani de Libris.ro, 7 ani de succesCei 7 ani de la expedierea primei carti au insemnat pentru echipa Libris nu doar un succes personal ci si triumful unei idei, anume aceea ca mediul online si pasiunea pentru carte nu sunt incompatibile. Cu ajutorul unei echipe dedicate si pasionate, cea ma
Publicat pe 20 May 2016 09:37:18 de Libris
Categoria: Internet Subcategoria: E-commerce
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cu ocazia aniversarii a 7 ani de succes pe piata online din Romania, Libris.ro anunta cadouri aniversare pentru fiecare comanda plasata in data de 20 mai 2016.

7 ani de Libris.ro, 7 ani de succes


Cei 7 ani de la expedierea primei carti au insemnat pentru echipa Libris nu doar un succes personal ci si triumful unei idei, anume aceea ca mediul online si pasiunea pentru carte nu sunt incompatibile. Cu ajutorul unei echipe dedicate si pasionate, cea mai mare librarie online din Romania a reusit sa demonstreze ca exista inca interes pentru carte in era internetului si a vitezei.

Cu peste 5 milioane de carti expediate in peste 1.300.000 de comenzi, Libris a reusit sa se plaseze drept lider pe piata in domeniul vanzari de carti online. Site-ul este in permanenta actualizat pentru a oferi o experienta intuitiva si placuta utilizatorului final iar numarul de categorii de carte prezente in librarie creste de la an la an.

Dovada clara a succesului strategiei de dezvoltare sunt cele 10.700.000 de accesari unice ale site-ului Libris.ro de la lansare si pana in momentul actual.

7.000 de cadouri in valoare totala de 80.000 de lei pentru orice comanda


Anul 2016 marcheaza pentru Libris 7 ani de activitate si confirmarea faptului ca se afla pe drumul cel bun pentru a continua dezvoltarea si a isi mentine titlul de cea mai mare librarie online din tara.

Pentru a multumi celor care au facut posibil acest parcurs plin de succes, iubitorilor de carte din Romania, echipa Libris a pregatit cadouri in valoare de peste 80.000 de lei. In data de 20 mai 2016, cu ocazia aniversarii a 7 ani de la lansare se vor oferi cadouri speciale pentru fiecare comanda plasata incepand cu primele ore ale diminetii si pana la miezul noptii.

S-au pregatit de asemenea reduceri la peste 90.000 de titluri din toate categoriile de carte disponibile pe site.

"Am pregatit pentru cititorii Libris 7.000 de cadouri in valoare de 80.000 de lei si reduceri irezistibile la peste 90.000 de titluri, dar si la categoria de jocuri pentru copii. Garantam minimum un cadou pentru fiecare comanda" - Laura Teposu, Director Dezvoltare.

Alaturi de carti de dezvoltare personala pentru cei mari, pentru cei mici se pot alege noile titluri de carti pentru copii sau noile jocuri educative.

Despre Libris.ro
Lansat in 2009, Libris.ro este divizia online a Libris SRL, companie cu peste 25 de ani experienta in domeniul distributiei de carte.
Libris.ro a devenit in anul 2013 primul magazin online din tara care ofera o campanie permanenta, sustinuta, de transport gratuit prin curier pentru orice comanda.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Libris Magazin 
Membru din: 20 May 2016 09:25:27

Despre autor:

Libraria online Libris.ro este cea mai tanara componenta a Grupului de firme Libris SRL, care are o experienta de 25 ani in distributia de carte. Infiintata in anul 2009, Libris.ro este in prezent cea mai mare librarie online din Romania, situandu-se si in topul magazinelor online.

Libris.ro are cel mai mare depozit de carte din tara (peste doua milioane de carti) si este singura librarie care asigura transport gratuit la orice comanda, prin curier, indiferent de valoarea ei. Oferta online cuprinde peste 100.000 de carti (29.000 de titluri in limba romana si peste 80.000 in limba engleza), peste 2.100 de albume muzicale, 700 de filme si o varietate de jocuri pentru copii.

Cei peste 50 de angajati ai Libris.ro, ghidati de motto-ul “Respect pentru oameni si carti”, au reusit sa adune, in jurul muncii si crezului lor, o comunitate activa de clienti care depaseste peste 600.000 de oameni! Impreuna au reusit sa sustina nu doar cultura si educatia, dar si proiecte filantropice importante.

Astfel la fiecare comanda plasata pe Libris.ro fiecare client are posibilitatea sa doneze diferentiat o anumita suma. Din aceste donatii, pana acum, Libris.ro in parteneriat cu Organizatia „Salvati Copiii” Romania au reusit sa doteze (alaturandu-se luptei pentru reducerea mortalitatii infantile) Maternitatea “Filantropia” Bucuresti cu cel mai performant incubator (in martie 2015), Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca cu cea mai performanta masa de resuscitare din lume (in octombrie 2015) si Spitalul de Obstetrica si Ginecologie „Dr. Ioan Aurel Sbarcea” Brasov cu un incubator performant si un monitor de functii vitale.

Articole publicate: 4
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10