Alegerea unui sistem de incalzire Alegerea unui sistem de incalzire
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Incalzirea prin pardoseala a unei case nu mai este o noutate, sigur, in special cu privire la casele construite recent.Pentru renovare exista inca rezerve vis-a-vis de eficienta reala a unui nou tip de incalzire dar in special sunt unele indoieli cu privire la costuri, care sunt cu aproximativ 30% mai mari in comparatie cu un sistem de incalzire convetional, de exemplu, incalzirea cu o aeroterma sau un radiator.Motiv pentru care un sistem de inca
Publicat pe 24 Jan 2014 10:51:32 de cipriansofia
Categoria: Internet Subcategoria: E-commerce
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Incalzirea prin pardoseala a unei case nu mai este o noutate, sigur, in special cu privire la casele construite recent.

Pentru renovare exista inca rezerve vis-a-vis de eficienta reala a unui nou tip de incalzire dar in special sunt unele indoieli cu privire la costuri, care sunt cu aproximativ 30% mai mari in comparatie cu un sistem de incalzire convetional, de exemplu, incalzirea cu o aeroterma sau un radiator.

Motiv pentru care un sistem de incalzire prin pardoseala este mai usor de acceptat mai degraba in cazul in care este inclus intr-o predictie a cheltuielilor initiale pentru o noua constructie decat in timpul unei renovari.

Dar care sunt beneficiile acestui tip de incalzire?

Sistemul poate fi folosit nu numai pentru incalzire dar si pentru racire in timpul verii, iar cu siguranta acest sistem va fi in viitorul apropiat mult mai popular.
Cheltuiale initiale sunt in mare masura amortizate intr-o perioada rezonabil de scurta datorita economisirii a energiei tangibile, plus ca ca aceste sisteme nu necesita intretinere si sunt garantate pe viata de catre producatori.

In ceea ce priveste utilizarea finala, pe langa beneficiile economice imediate, se ia in considerare faptul ca in acest fel va puteti baza pe un confort termic mai bun datorita suprafetei de schimb termic mai mare, iar toate aceste lucruri se  vaor reflecta in valoarea proprietatii care se imbunatateste in mod semnificativ.

La nivel tehnologic se stie ca panourile radiante sunt realizate din material sintetic, aproape intotdeauna din polistiren comprimat, care sustine tevile din material plastic prin care circula apa.

In faza de constructie a instalatie, nu trebuie sa fie subestimata izolarea, in special a pardoselilor, pentru a optimiza randamentul instalatiei in sine care este legat de diferenta de temperatura intre suprafata pardoselii si temperatura aerului.

Printre solutiile de ultima generatie se gasesc terminale marca Termogrid, un modul care radiaza din material de inalta densitate, grosime redusa si rezistenta mecanica mare. Acest modul radiant are o dimensiune de aproximativ 1 mp, are forma unei spirale si spatiu intre conducte de 68 mm, chiar si tehnica de instalare este avantajoasa deoarece se bazeaza pe conexiuni cu eliberare rapida. Toate acestea cresc performanta, deoarece difuzia caldurii este mai mare si mai uniforma.

Nu exista nicio indoiala ca avantajele, in comparatie cu sistemele traditionale sunt mai mari. In plus fata de beneficiile economice si confortul termic mai mare, alte avantaje ar fi lipsa de praf si mucegai, de asemenea, aspectul estetic este si el un avantaj.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Sofia Ciprian 
Membru din: 15 Jan 2014 17:27:48

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10