Hosting: Cum alegi cu cine lucrezi Hosting: Cum alegi cu cine lucrezi
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cand sunteti in cautarea unui serviciu de web hosting trebuie sa aveti in vedere costurile. Fiti constienti ca exista multe escrocherii si taxe ascunse. Multe hostinguri vorbesc despre preturi scazute, dar apoi la acestea se adauga o multime de taxe suplimentare. Asigurati-va ca va faceti timp pentru a afla exact ce plan de hosting ar include pachetul ales si verificati daca acesta contine caracteristicile de care aveti nevoie pentru
Publicat pe 27 Sep 2013 09:52:02 de tensiunearteriala
Categoria: Internet Subcategoria: Domenii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cand sunteti in cautarea unui serviciu de web hosting trebuie sa aveti in vedere costurile. Fiti constienti ca exista multe escrocherii si taxe ascunse. Multe hostinguri vorbesc despre preturi scazute, dar apoi la acestea se adauga o multime de taxe suplimentare.

Asigurati-va ca va faceti timp pentru a afla exact ce plan de hosting ar include pachetul ales si verificati daca acesta contine caracteristicile de care aveti nevoie pentru site-ul dvs. În acest fel puteti descoperi cel mai bun plan de hosting, care rezolva toate nevoile dvs., la un pret corect.

Pretul nu ar trebui sa fie singurul element determinant atunci când alegeti o companie de web hosting. Asigurati-va ca luati in considerare diferite companii si diferite optiuni disponibile pentru tine. Cu cat sunt mai multi factori luati in consideratie cu atat mai mult aveti sansa selectarii unui web hosting potrivit nevoilor dvs.

 Uita-te la un pachet de hosting care acopera întregul spectru de nevoi pentru site-ul dumneavoastra. Alege o gazda care are conexiuni la Internet redundante. În cazul în care gazda se executa pe o singura conexiune la internet, riscul de nefunctionare este mult mai mare, deoarece nu exista nici o redundanta.

Confirma ca au suficiente conexiuni si ca toate conexiunile ofera latime de banda adecvate pentru a sprijini site-ul dumneavoastra. Taxele ascunse sunt o caracteristica a serviciilor de gazduire web care practica preturi mici sau ofera servicii gratuit.

 Ganditi-va ca nimic nu este gratuit si ca sigur va trebui sa platiti cumva aceste servicii fie prin costuri ulterioare fie prin reclame ce trebuiesc afisate pe site-ul dvs. În cazul în care serviciul de gazduire web nu este accesibil pentru mai mult de o zi, nu ezitati sa puneti întrebari în forum despre momenul in care serviciul va fi restaurat.

 Nefunctionarea unui web hosting ar trebui sa fie examinata cu atentie. Analizati cat de des apar aceste intreruperi si care este durata lor si decideti daca acest lucru este convenabil pentru dumneavoastra, in caz contrar luati in calcul inlocuirea hostingului cu unul care nu are intreruperi.

 

Fiti pregatiti sa alegeti o gazda diferita în cazul în care hostingul actual are lucrari de mentenanta intr-o perioada in care activitatea dvs nu permite acest lucru. Aflati daca serviciul de gazduire web curent va permite sa luati numele de domeniu la alt serviciu de gazduire, in cazul in care este necesar acest lucru, din motive ce nu tin neaparat de dumneavoastra.

 

 Exista unele gazde, care nu permit acest lucru, iar acest lucru poate duce la o pierdere de brand si puteti pierde reputatia site-ului. Tu nu ar trebui sa te bazezi pe serviciul de wb hosting ci trebuie sa va asigurati ca informatiile dvs. sunt salvate.

 

 Asigurati-va ca aveti o copie de rezerva cat mai recenta a tuturor informatiilor site-ul dvs., în cazul în care apar probleme tehnice. Aceasta este cheia în cazul în care site-ul dvs. include munca grea SEO.

Dupa cum ati învatat, web hosting este un serviciu care permite oricui sa creeze un site web si sa-l faca on-line usor de citit. Dupa ce am citit acest articol, acum trebuie sa întelegeti cum func?ioneaza un serviciu  de gazduire web si sa fiti capabil de a achizitiona un hosting si sa utilizati caracteristicile sale în mod corespunzator.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bianca Georgescu 
Membru din: 06 Jan 2013 02:27:22

Despre autor:

Articole publicate: 3
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10