Despre Tom si Jerry si aventura lor Despre Tom si Jerry si aventura lor
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Din punct de vedere istoric, radacinile jocului se pierd în negura timpurilor. În opinia lui Johan Huizinga, "jocul este mai vechi decât cultura, pentru ca notiunea de cultura, oricât de incomplet ar fi ea definita, presupune în orice caz o societate omeneasca, iar animalele nu l-au asteptat pe om ca sa le învete sa se joace. Cu toate astea, jocul a asteptat interventia culturii si a societatii ca sa poata evolua
Publicat pe 18 Feb 2013 08:39:47 de
Categoria: Internet Subcategoria: Domenii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Din punct de vedere istoric, radacinile jocului se pierd în negura timpurilor. În opinia lui Johan Huizinga, "jocul este mai vechi decât cultura, pentru ca notiunea de cultura, oricât de incomplet ar fi ea definita, presupune în orice caz o societate omeneasca, iar animalele nu l-au asteptat pe om ca sa le învete sa se joace. Cu toate astea, jocul a asteptat interventia culturii si a societatii ca sa poata evolua. Daca azi avem impresia ca asistam la apogeul jocurilor, maine ne dam inevitabil seama ca ne-am inselat. Jocurile continua sa evolueze.

Ziceam ca animalele nu l-au asteptat pe om ca sa le invete sa se joace, dar omul s-a inspirat din joaca animalelor. S-a amuzat, a vazut ca poate interveni ca sa faca joaca mai distractiva si a inceput sa inventeze.

La ce s-a ajuns?

Ai incercat jocuri Tom si Jerry? Sintetizeaza intocmai ideea de mai sus. Omul a luat naturalul jocurilor dintre animale, l-a scuturat putin de praful de afara, a adaugat sunetul si culorile pe placul lui si au aparut jocurile cu animalele tale celebre preferate. Jocurile cu Tom si Jerry care sar putin de limita realitatii prin actiune, limitandu-se la grafica care a facut animatiile celebre, se gasesc acum online, gratuit. Relaxeaza-te intr-o aventura la mare sau in sala de bowling. Coloreaza-i pe Tom si pe Jerry sau inventeaza capcane inedite pentru a-l prinde pe simpaticul soricel. Intra in jocul lor si vei realiza cat de mult ti-a lipsit de fapt “jocul”.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Ionut Cucu 
Membru din: 29 Jan 2013 22:41:29

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10