Unul dintre telefoanele preferate - este Sony Xperia Z1 (review) Unul dintre telefoanele preferate - este Sony Xperia Z1 (review)
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In ultimii zece ani, lumea telefoniei mobile a avansat foarte mult. S-a trecut la smartphone-uri care iti permit sa ai in buzunar toate datele pe care in mod normal le-ai fi accesat folosind un calculator sau un laptop. Unul dintre aceste smartphone-uri este Sony Xperia Z1.Sony Xperia Z1 este un model de smartphone care a fost lansat la inceputul anului 2013. Desi modelul este unul relativ vechi, ai toate motivele sa-l cumperi.In primul rand, are
Publicat pe 28 Jul 2015 11:50:55 de
Categoria: IT Subcategoria: Telefoane
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


In ultimii zece ani, lumea telefoniei mobile a avansat foarte mult. S-a trecut la smartphone-uri care iti permit sa ai in buzunar toate datele pe care in mod normal le-ai fi accesat folosind un calculator sau un laptop. Unul dintre aceste smartphone-uri este Sony Xperia Z1.

Sony Xperia Z1 este un model de smartphone care a fost lansat la inceputul anului 2013. Desi modelul este unul relativ vechi, ai toate motivele sa-l cumperi.
In primul rand, are una din cele mai bune camere foto cu un senzor de 20,7 MP, un procesor Quad Core Snapdragon 800 tactat la 2,2Ghz si un ecran full HD cu o diagonala de 5 inci. Acest Sony Xperia Z1 este un gadget rezistent la apa, ce foloseste o carcasa care nu poate fi deschisa. Designul minimalist este realizat din materiale fine: sticla pe partea din spate a dispozitivului si un cadru de aluminiu ce vine de jur-imprejurul carcasei.

Telefonul de la Sony foloseste un sistem de operare Android si are un procesor quad-core, de 2,2 GHz. Ecranul de 5 inch si rezolutia de 1920x1080 reusesc sa redea imagini clare si colorate, in timp ce memoria RAM de 2 GB ii dau telefonului viteza de care are nevoie. 

Camera video este un alt atuu al lui Sony Xperia Z1. Cei 20,7 MP impresioneaza si concureaza puternic cu rivalii de la Samsung, HTC sau Apple. 

Din punct de vedere al performantei, Sony Xperia Z1 se poate lauda cu functiile pe care le are pentru a putea fi folosit ca pe o consola atunci cand ai chef de jocuri, iar calitatea inregistrarilor audio-vizuale este una buna ce reda detaliile foarte bine, printr-o imagine clara. De altfel, modelul Sony Z1 are la baza sistemul de operare Android prezint prin aplicatiile Walkman, Album si Movies.  

Telefonul se poate achizitiona din magazinele marilor operatori sau, in cazul in care acesta nu mai este diponibil in stoc, se poate comanda online.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Vasile  
Membru din: 14 Jan 2014 19:47:14

Despre autor:
Pasionat de optimizare si marketing online pentru pagini web de prezentare afaceri sau pentru magazine virtuale si cataloage ecommerce..

Articole publicate: 35
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10