O noua aplicatie mobila pentru soferii din Romania O noua aplicatie mobila pentru soferii din Romania
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cine dintre noi nu isi doreste o aplicatie care sa ii aduca aminte cand expira asigurarea sau trebuie sa faca revizia? In principiu noi toti avem nevoie de  astfel de “alarma”. Suntem supusi uitarii, ca urmare, o aplicatie mobila care sa ne spuna cand e timpul sa ne "asiguram" este bine venita. Plata RCA a lansat saptamana trecuta o aplicatie gratuita pentru telefoanele Android si iPhone care ofera soferilor
Publicat pe 05 Dec 2012 08:37:42 de andrei
Categoria: IT Subcategoria: Telefoane
Acorda o nota acestui articol:
0.
0Cine dintre noi nu isi doreste o aplicatie care sa ii aduca aminte cand expira asigurarea sau trebuie sa faca revizia? In principiu noi toti avem nevoie de  astfel de “alarma”. Suntem supusi uitarii, ca urmare, o aplicatie mobila care sa ne spuna cand e timpul sa ne "asiguram" este bine venita. Plata RCA a lansat saptamana trecuta o aplicatie gratuita pentru telefoanele Android si iPhone care ofera soferilor din Romania informatii legate de platile pe care le au de efectuat pentru intretinerea masinii: ITP, revizie, asigurare RCA.

Aplicatia este foarte simpla. Userul introduce datele legate de automobilul aflat in proprietate, data in care a facut revizia, a cumparat RCA, ITP si aplicatia il va notifica in timp util de apropierea timpului de expirare. Daca cineva are in proprietate mai mult de un automobil, notificarile se vor primi pentru toate masinile introduse in aplicatie.

In plus, pentru notificarile de expirare a asigurarii RCA, aplicatia face sugestii de achizitie pentru innoirea asigurarii obligatorii cu ajutorului versiunii mobile a calculatorului RCA de pe http://www.plata-rca.ro/calculator-rca.

Principala provocare a fost sa prezentam publicului o aplicatie care sa aiba un grad inalt de functionalitate, sa fie usor de folosit si sa aduca reale beneficii. Asa ca am stiut ca facilitatile pe care le prezinta aceasta aplicatie trebuie sa aiba in spate un sistem de operare extrem de bun care sa permita utilizatorilor sa foloseasca aplicatia fara niciun fel de erori. Un alt aspect pe care l-am avut in vedere a fost designul. Acesta trebuia sa atraga privirie utilizatorilor dar si sa permita utilizarea cat mai usoara a aplicatiei. In urma feedback-urilor pe care le-am primit de la utilizatori, ne bucuram sa spunem ca provocarile noastre s-au transformat in reusite.”, a declarat Viorel Costea, dezvoltatorul aplicatiei Plata-RCA.ro.

 Cresterea numarului de useri care foloseste aplicatia ii va confirma utilitatea. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi andrei 
Membru din: 04 Dec 2012 22:21:10

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10