Iphone 6, un telefon rezistent, din experienta mea Iphone 6, un telefon rezistent, din experienta mea
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Am scapat telefonul iPhone 6 pe jos, de mai multe ori si nu a patit nimic. Nu stiu daca am fost eu o persoana norocoasa sau chiar este rezistent. Mi am cumparat telefonul in decembrie si in doar o luna am reusit performanta negativa de a-l scapape jos de vreo trei-patru ori, ca nicinu mai stiu exact. Prima data am scapat smartphone-ul pe scarile din ciment, am crezut ca o sa se sparga in bucati, asa cum patisem cu un Iphone 4S, insa aces
Publicat pe 12 Feb 2015 10:46:55 de
Categoria: IT Subcategoria: Telefoane
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Am scapat telefonul iPhone 6 pe jos, de mai multe ori si nu a patit nimic. Nu stiu daca am fost eu o persoana norocoasa sau chiar este rezistent.

Mi am cumparat telefonul in decembrie si in doar o luna am reusit performanta negativa de a-l scapape jos de vreo trei-patru ori, ca nicinu mai stiu exact. Prima data am scapat smartphone-ul pe scarile din ciment, am crezut ca o sa se sparga in bucati, asa cum patisem cu un Iphone 4S, insa acesta s-a dovedit mult mai rezistent. A ramas intact. Nici macar ecranul nu a avut vreo problema, iar convorbirile se aud foarte bine.

iPhone 6, cum se comporta in apa?

L-am mai scapat o data pe covor si o data pe mocheta din bucatarie si nici atunci nu a patit telefonul nimic. Are doar o mica julitura pe carcasa, pe spate, insa nu ma deranjeaza foarte tare. La cat sunt de neatenta uneori, imi este frica sa nu scap iPphone-ul  6 si in apa. A patit cineva asa ceva? A mai putut folosi telefonul dupa aceea? Intreb pentru ca am apuzit ca daca il lasi sa se usuce cateva zile poate fi  din nou utilizat,dar nu stiu ce sa zic referitor la acest aspect.

Oricum cred ca iPhone 6 este unul dintre cele mai frumoase si mai bune telefoane din lume si nu cred ca as putea sa mai renunt vreodata la marca asta de telefoane. Imi place totul la el, de la design, pana la specificatiile tehnice. Este, de asemenea, mult mai usor decat primul model pe care l-am avut, ceea ce ma incanta enorm de mult.

iPhone 6, rezistenta si la temperature scazute

Este rezistent si la ger, adica am putu sa vorbesc cu el si afara, cand erau minus 25 de grade Celsius, fara sa imi faca vreo problema. Abia astept sa vad cum se comporta si la vara, pe canicula, mai ales ca ma voi muta in Dubai, unde vor fi chiar si 50 de grade Celsius. Un alt test important pentur noul meu telefon de la compania Apple. As vrea sa imi cumpar si un Mac dar ma mai gandesc inca. Sunt destul de scumpe in Romania, poate imi voi achizitiona unul mai ieftin din Emiratele Arabe Unite. Sau poate din Statele Unite ale Americii.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Vasile  
Membru din: 14 Jan 2014 19:47:14

Despre autor:
Pasionat de optimizare si marketing online pentru pagini web de prezentare afaceri sau pentru magazine virtuale si cataloage ecommerce..

Articole publicate: 35
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10