Ce faci daca scapi din mana telefonul iPhone 6S Ce faci daca scapi din mana telefonul iPhone 6S
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: iPhone 6S este fabricat din metal si din sticla - mai ales din sticla. Prin urmare, daca se intampla sa-l scapati din mana, exista toate sansele ca ecranul sa se fisureze si chiar sa apara alte defecte interne majore. Majoritatea smartphone-urilor Apple dispun de asistenta complementara de 90 de zile din partea producatorului (prin telefon) si de garantie (in general de 1 an). In cazul in care nu mai sunteti sigur daca aveti garantie sau nu putet
Publicat pe 29 Jun 2016 22:22:48 de spider99spy
Categoria: IT Subcategoria: Telefoane
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


iPhone 6S este fabricat din metal si din sticla - mai ales din sticla. Prin urmare, daca se intampla sa-l scapati din mana, exista toate sansele ca ecranul sa se fisureze si chiar sa apara alte defecte interne majore. Majoritatea smartphone-urilor Apple dispun de asistenta complementara de 90 de zile din partea producatorului (prin telefon) si de garantie (in general de 1 an). In cazul in care nu mai sunteti sigur daca aveti garantie sau nu puteti verifica acest lucru pe site-ul Apple (aici https://checkcoverage.apple.com/ro/ro/ ). 

Sa presupunem ca acest lucru tocmai s-a intamplat si nu aveti smartphone-ul asigurat. Ce faceti mai departe? Iata care sunt principalele optiuni:

1. Daca smartphone-ul este in garantie primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa luati legatura cu magazinul de unde l-ati cumparat sa vedeti daca sunteti acoperit de garantie. In general, daca defectiunea s-a intamplat din vina dumneavoastra, intr-un accident, nu veti benificia de garantie. Ceea ce vreau sa spun este ca in cazul in care telefonul are ecranul spart, cel mai probabil nu va fi acoperit de garantie pentru ca defectul survine in urma unei manipulari necorespunzatoare. Ati putea sa trimiteti echipamentul pentru reparatii in service la Apple, dar daca magazinul este prea departe de locatia dumneavoastra, marele dezavantaj este ca va fi nevoie sa trimiteti produsul prin curier, ceea ce va dura destul de mult (minim 3-5 zile).

2. Altfel, puteti sa apelati la un service gsm, specializat in reparatii telefoane. Daca telefonul nu mai este in garantie, probabil ca aceasta va fi prima dumneavoastra optiune. Service-urile gsm s-au raspandit destul de mult in ultima perioara, ceea ce inseamna ca exista sanse sa gasiti un centru de reparatii de incredere mai aproape decat ati crede. Daca locuiti in sectorul 6 puteti sa va adresati service-ului gsm smartmobitel.ro pentru orice probleme si detalii legate de reparatii, decodari, inlocuiri ecrane, componente noi (acumulatoare, incarcatoare). Inainte sa apelati la serviciile unui service gsm va recomandam sa adresati urmatoarele intrebari inca de la inceput:
- Cat va costa reparatia?
- Cat va dura reparatia?
- Reparatia beneficiaza de garantie? Daca da, cat timp?

3. O a treia optiune va indeamna sa va reparati singur iPhone-ul. Acest lucru poate fi privit din mai multe puncte de vedere dar in esenta trebuie sa va ganditi si sa vedeti daca aveti abilitatile tehnice necesare ca sa puteti finaliza un astfel de proiect.  

Pentru reparatii de calitate in timp scurt accesati http://smartmobitel.ro/service-iphone-samsung-htc-huawei

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Razvan Alexandru 
Membru din: 04 Jun 2015 11:12:36

Despre autor:
Tanar pasionat de blogging, scriu articole din orice domeniu si incerc sa promovez cat mai bine site-urile pe care le gestionez.

Articole publicate: 7
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10