Update-uri si jocuri noi pentru consolele PlayStation Update-uri si jocuri noi pentru consolele PlayStation
Rated 5/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Vara 2014 vine cu surprize pentru pasionatii jocurilor pe consolele PlayStation. PlayStation 3, PlayStation Vita si PlayStation 4 beneficiaza de noi titluri care tin treaza atentia gamerilor in aceasta perioada. Iata care sunt acestea.Joc de sine statator pentru PlayStation 4 Din august, posesorii de PlayStation 4 pot incerca si noul joc, conceput strict pentru acest tip de consola, inFamous First Light. Jocul este o continuare a poves
Publicat pe 20 Aug 2014 09:36:26 de
Categoria: IT Subcategoria: Gadgeturi
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Vara 2014 vine cu surprize pentru pasionatii jocurilor pe consolele PlayStation. PlayStation 3, PlayStation Vita si PlayStation 4 beneficiaza de noi titluri care tin treaza atentia gamerilor in aceasta perioada. Iata care sunt acestea.

Joc de sine statator pentru PlayStation 4 

Din august, posesorii de PlayStation 4 pot incerca si noul joc, conceput strict pentru acest tip de consola, inFamous First Light. Jocul este o continuare a povestii din inFamous Secon Son, privita din perspectiva personajului Abigail ”Fetch” Walker. First Light adauga locatii si perspective noi jocului, gamerii putand vizita inchisoarea Curdun Cay si padurile inzapezite din jur. De asemenea, orasul Seattle este vazut intr-o noua lumina prin filtrul ochelarilor cu neon ai lui “Fetch”. 

Jocuri noi pentru PlayStation 3 

Indiferent de varsta jucatorilor, gamerii aflati in posesia unei console PlayStation 3 au la dispozitie noi jocuri scoase pe piata in aceasta perioada. Story-ul God of War continua cu episodul Ascension, care relateaza fateta umana a personajului inainte de ascensiunea sa. Mult mai tinerii jucatori se pot alinia la start intr-o noua aventura a lui Sackboy si Sackgirl in Little Big Planet Karting. 

Editie aniversara Lara Croft pentru Playstation Vita 

Varianta a doua de consola PlayStation are de asemenea surprize pentru cei care pastreaza in functiune dispozitivul. Lara Croft Anniversary este un remake dupa originalul Lara Croft: Tomb Raider, in care noi locatii si multe misiuni originale se adauga celui mai cunoscut joc PlayStation cu personaj principal feminin.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Vasile  
Membru din: 14 Jan 2014 19:47:14

Despre autor:
Pasionat de optimizare si marketing online pentru pagini web de prezentare afaceri sau pentru magazine virtuale si cataloage ecommerce..

Articole publicate: 35
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10