Noul sistem de operare Fire 4 “Sangria” pentru tabletele Kindle Noul sistem de operare Fire 4 “Sangria” pentru tabletele Kindle
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Noul sistem de operare Fire OS 4 “Sangria” este disponibil pe noile tablete Kindle Fire HD si Fire HDX lansate la inceputul acestei luni, fiind o actualizare pentru a 4-a generatie de tablete kindle fire. “Cand ne gandim la sistemul de operare Fire, incepem sa ne gandim la lucrurile care conteaza pentru clientii nostri – usurinta folosirii si performanta”, a afirmat Dave Limp, Vice-Presedintele Amazon, la prezentarea noului sistem. Fire OS 4
Publicat pe 27 Oct 2014 08:39:43 de cretuiulia
Categoria: IT Subcategoria: Gadgeturi
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Noul sistem de operare Fire OS 4 “Sangria” este disponibil pe noile tablete Kindle Fire HD si Fire HDX lansate la inceputul acestei luni, fiind o actualizare pentru a 4-a generatie de tablete kindle fire

“Cand ne gandim la sistemul de operare Fire, incepem sa ne gandim la lucrurile care conteaza pentru clientii nostri – usurinta folosirii si performanta”, a afirmat Dave Limp, Vice-Presedintele Amazon, la prezentarea noului sistem. Fire OS 4 vine cu imbunatatiri in ambele aspecte si integreaza noi aplicatii, continut si servicii Cloud pentru a oferi clientilor servicii disponibile doar pe Amazon: Firefly, Family Library si acces la stocare de date.

Noua versiune a sistemului de operare Fire, numit “Sangria”, pastreaza interfata avangardista care permite accesul simplu si rapid la cartile, melodiile, filmele si jocurile tale preferate. Design-ul interfetei este actualizat, iar alte noi actualizari sunt cele cu privire la optiunile de creare a Profilului, astfel incat fiecare membru al unei familii va avea adresa sa individuala de email, cont de Facebook, Twitter, propriile setari de luminozitate, semne de carte, salvarea nivelului individual intr-un joc etc.

Fire OS 4 este bazat pe sistemul de operare Android KitKat si adauga trasaturi si servicii pentru a putea fi folosit mult mai usor si simplu. De exemplu, Fire OS include sistemul ASAP (Advanced Streaming and Prediction) care permite prezicerea filmelor si serialelor pe care vrei sa le urmaresti si ti le arata imediat. Smart Suspend,  permite suspendarea aplicatiilor pornite si oprirea adaptorului de retea wireless pentru a salva peste 25% din durata bateriei.

Fire OS “Sangria” nu este doar un simplu sistem de operare. Acesta integreaza sistemul Cloud Amazon pentru a imbunatati performanta tabletelor Kindle. Acesta permite sincronizarea de date si stocarea mai mare care necesita mai multa procesare decat cea posibila pe alte dispozitive mobile. Servicii Cloud in noul Fire OS 4 sunt: Family Library cu care poti face schimb de aplicatii, jocuri, carti si carti audio, Prime Instant Video care permite accesarea aceluiasi continut de catre mai multi membri dintr-o locuinta, Firefly care permite identificarea de continut prin scanarea obiectelor reale si aplicatia Cloud Drive care ofera posibilitatea de a stoca gratuit date nelimitate pe dispozitivele kindle fire.

Fire OS 4 va fi disponibila pe toate tabletele Kindle Fire din noua generatie, a 4a deja, iar cele din generatia a 3-a vor fi actualizate. Aplicatia Firefly va aparea pe noul Kindle Fire HDX 8.9. Totodata, Fire OS 4 va fi disponibil si pe telefonul Fire la inceputul noului an.

Tabletele Kindle Fire 4 vor fi dispobile in curand si in Romania pe magazinul online Kindlestore.ro, primul magazin din Romania care ofera gama completa de produse kindle: kindle fire, kindle ebook, kindle husa si coperti.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

iulia cretu 
Membru din: 27 Aug 2014 08:23:11

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10