Laptop Lenovo IdeaPad G50-80 - laptopul minune pentru aplicatii Laptop Lenovo IdeaPad G50-80 - laptopul minune pentru aplicatii
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Tehnologia Turbo Boost soseste cu o putere sporita pe modelul Lenovo IdeaPad G50-80, tehnologia aceasta activandu-se automat in momentul cand windows-ul solicita un nivel mai sporit de performanta pentru procesor.Acest terminal vine sub capota cu modele de procesoare de tipe Intel iCore, de cel mai inalt nivel, putand redirectiona sarcinile in timp real. De altfel, si placa video dedicata de la AMD ofera niste imagini de un inalt nivel, totul dat
Publicat pe 08 Jan 2016 10:29:06 de dianamirabela
Categoria: IT Subcategoria: Gadgeturi
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Tehnologia Turbo Boost soseste cu o putere sporita pe modelul Lenovo IdeaPad G50-80, tehnologia aceasta activandu-se automat in momentul cand windows-ul solicita un nivel mai sporit de performanta pentru procesor.
Acest terminal vine sub capota cu modele de procesoare de tipe Intel iCore, de cel mai inalt nivel, putand redirectiona sarcinile in timp real. De altfel, si placa video dedicata de la AMD ofera niste imagini de un inalt nivel, totul datorandu-se modelului de placa video AMD Radeon R5 M330. Spre a initia absolut toate video conferintele, este mult mai usor cu ajutorul unei tehnologii personalizate de catre Lenovo, fiind vorba despre modelul Lenovo Veriface Pro, model ce paote recunoaste cu usurinta fata.

Ca si display, avem de-a face cu un ecran de 15.6 inch, ecran ce soseste cu o rezolutie de tip Full HD. De altfel, si calitatea sunetului este mai buna pe Lenovo Idea Pad G50-80, totul datorandu-se tehnologiei de tip Dolby Advance Audio. ACum este foarte usor sa va conectati la un televizor sau la un proiector, acest lucru multumita conexiunilor de tip HDMI si VTA. De altfel, si tastatura Accutype ofera o acuratate sporita de care este nevoie spre a lucra. Ca si capacitate de stocare, dam peste o memorie mai mult decat suficienta, de 1 TerraByte, ce va putea stoca o multime de filme.

Ca si procesor, dam peste unul din gama celor de la Intel, fiind vorba de modelul Intel Core i5 5200U, procesor de tip dual-core, tactat la o putere de 2.2 GHz, ce,  in Turbo Boost va atinge 2.7 GHz, fiind un procesor bazat pe tehnologie Broadwell. Ca si placa video, avem de-a face cu modelul AMD R5 330M, placa video dedicata echipata cu o memorie RAM de 2 GB. Laptopuri ieftine la cele mai bune preturi gasesti odar la noi.

In concluzie, Lenovo IdeaPad G50-80 este un laptop numai bun pentru a va satisface nevoile, atat din punct de vedere al activitatilor office, cat si pentru gaming, fiind o achizitie buna.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Mirabela Diana  
Membru din: 08 Jan 2016 10:19:23

Despre autor:
Sunt scriitor de circa 3 ani de zile, lucrez la diferite proiecte personale cum ar fi acesta de laptopuri ieftine , tablete ieftine, rochii ieftine si multe alte nise de pe piata romaneasca.

Articole publicate: 3
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10