Cele mai noi gadgeturi la reducere de Black Friday Cele mai noi gadgeturi la reducere de Black Friday
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Black Friday este un concept imprumutat de pe este ocean. In America, Black Friday a luat fiinta ca efect al succesului promotiilor realizate de magazine. Astfel s-a stabilit o zi anume in care majoritatea magazinelor ofera reduceri impresionante la produsele de pe stoc. O data cu era internetului, Black Friday a cuprins o si mai mare parte a americanilor, vanzarile crescand enorm de Vinerea Neagra a cumparaturilor. De fapt, este o viner
Publicat pe 14 Nov 2012 15:03:29 de P.Arcana
Categoria: IT Subcategoria: Gadgeturi
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Black Friday este un concept imprumutat de pe este ocean. In America, Black Friday a luat fiinta ca efect al succesului promotiilor realizate de magazine. Astfel s-a stabilit o zi anume in care majoritatea magazinelor ofera reduceri impresionante la produsele de pe stoc.

O data cu era internetului, Black Friday a cuprins o si mai mare parte a americanilor, vanzarile crescand enorm de Vinerea Neagra a cumparaturilor. De fapt, este o vineri care, in sine, este o vineri neagra pentru preturi, acestea scazand foarte mult. De aici pana la a se raspandi in intreaga lume nu a fost nevoie decat de o simpla propunere.

In Romania, Black Friday 2011 a fost un succes mai mare decat se asteptau cei care se ocupau de magazine, ajungandu-se la vanzari de milioane de euro ale unui singur magazin online. Astfel ca, Black Friday 2012 se anunta o zi in care vanzarile vor creste din nou enorm de mult, in care reducerile in magazinele online vor fi in numar tot mai mare si din care atat magazinul cat si clientul vor iesi foarte multumiti.

Printre cele mai mari vanzari se asteapta sa fie la gadgeturile anului 2012, Samsung Galaxy S3 si Apple iPhone 5, doua dintre cele mai cumparate smartphone-uri ale momentului. Cu o reducere substantiala acestea pot atinge vanzari record pentru Romania.

De asemenea, un numar foarte mare de comenzi se asteapta sa fie facute si pentru noul Apple iPad mini, o tableta de 7.9 inch care a fost primita cu mult entuziasm de fanii Apple, reusind din nou sa aiba vanzari mai insemnate pe nisa tabletelor decat competitorul direct, Samsung.

Asadar, de Black Friday beneficiezi de cele mai mari reduceri de pret ale anului.  

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Arcana Pavel 
Membru din: 10 Nov 2012 07:52:47

Despre autor:

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10