Ce stii despre cuptorul cu microunde? Ce stii despre cuptorul cu microunde?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Unii il indragesc, altii il urasc, pentru unii e mai mult decat util, altii il privesc cu scepticism intrucat e considerat a fi o unealta de bucatarie destul de controversata. Cuptorul cu microunde este astazi prezent in multe dintre gospodariile noastre. Am putea spune ca este mai mult decat un simplu aparat electrocasnic, intrucat industria alimentara scoate pe piata preparate ce se gatesc foarte simplu utilizand cuptorul cu microunde.
Publicat pe 14 Mar 2014 14:27:53 de florindobre90
Categoria: IT Subcategoria: Electronice
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Unii il indragesc, altii il urasc, pentru unii e mai mult decat util, altii il privesc cu scepticism intrucat e considerat a fi o unealta de bucatarie destul de controversata. Cuptorul cu microunde este astazi prezent in multe dintre gospodariile noastre. Am putea spune ca este mai mult decat un simplu aparat electrocasnic, intrucat industria alimentara scoate pe piata preparate ce se gatesc foarte simplu utilizand cuptorul cu microunde.

Conceput la inceput prin incalzirea si dezghetarea mancarurilor, primele modele de cuptoare cu microunde nu aveau functii ceva mai avansate de atat. Insa lucrurile s-au mai schimbat in acelasi timp cu trecerea anilor.

Atunci cand ne dorim sa folosim cuptorul cu microunde trebuie sa acorda ceva mai multa atentie vaselor pe care le vom introduce in aparat. Nu este indicat sa bagati in cuptor vase aurite sau care contin metal. Nu vor supravietui procesului si cateodata nici cuptorul nu va trai dupa aceasta experienta. Gasesti cu usurinta la mai orice hipermarket vase pe care le poti baga in cuptorul cu microunde, au pe eticheta specificat acest aspect.

Unele modele de cuptoare cu microunde vin dotate si cu functii de grill, astfel largind paleta de mancaruri pe care le poti face cu ajutorul microundelor. Pe langa functia de grill mai sunt optiuni deja presetate pentru anumite preparate; popcorn, pizza, bauturi, peste etc.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Dobre Florin 
Membru din: 13 Nov 2012 13:02:19

Despre autor:

Articole publicate: 23
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10