Technova Invest – 5 ani de crestere constanta cu sprijinul sistemelor Senior Software Technova Invest – 5 ani de crestere constanta cu sprijinul sistemelor Senior Software
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: SeniorERP si SeniorVisualBI sustin de 5 ani dezvoltarea distribuitorului de materiale pentru instalatii termice Technova Invest. In prezent, compania a depasit cifra de afaceri de 15 mil. EUR si urmareste cresterea vanzarilor prin intermediul SeniorE-commerce - magazinul online de la Senior Software. Technova Invest activeaza in domeniul comertului cu materiale pentru instalatii termice si este unul dintre principalii distribuitori r
Publicat pe 05 Feb 2016 12:17:56 de Senior Software
Categoria: IT Subcategoria: Calculatoare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


SeniorERP si SeniorVisualBI sustin de 5 ani dezvoltarea distribuitorului de materiale pentru instalatii termice Technova Invest. In prezent, compania a depasit cifra de afaceri de 15 mil. EUR si urmareste cresterea vanzarilor prin intermediul SeniorE-commerce - magazinul online de la Senior Software.

Technova Invest activeaza in domeniul comertului cu materiale pentru instalatii termice si este unul dintre principalii distribuitori romani de sisteme complete din cupru, cu o cota de piata de peste 40%. In anul 2011 managerii companiei au decis sa implementeze solutiile integrate SeniorERP – pentru managementul afacerii si SeniorVisualBI – pentru analiza si raportare avansata, iar ulterior au implementat si SeniorE-commerce – solutia de comert electronic de la Senior Software. De atunci si pana in prezent compania s-a dezvoltat constant atat din punct de vedere al cifrei de afaceri, care a crescut cu 36% si a ajuns la 15 mil. EUR in 2015, cat si al numarului de depozite, care s-a triplat in aceasta perioada.

 „In momentul in care am decis implementarea unei solutii pentru managementul afacerii noastre am avut in vedere achizitia unui sistem care sa acopere nevoia de a gestiona numarul mare de clienti si articole distribuite in mai multe locatii si care sa poata fi integrat cu alte solutii sau module, iar sistemele de la Senior Software s-au potrivit perfect cerintelor noastre. Utilizarea acestora s-a tradus prin cresterea numarului de depozite de la 3 la 9 si a cifrei de afaceri. Cu ajutorul SeniorERP si SeniorVisualBI am obtinut un control mai bun asupra afacerii pentru ca ne ofera informatii si rapoarte in timp real.”, a declarat domnul Mihai Chifor, Administrator IT Technova Invest.

Caracteristicile solutiei SeniorERP, precum baza de date unica si modul de lucru online, permit introducerea informatiei o singura data, aceasta fiind ulterior disponibila in timp real tuturor angajatilor, indiferent de locatia in care se afla. Pentru Technova Invest, o companie cu mai multe puncte de lucru in diverse zone ale tarii, aceste avantaje oferite de SeniorERP au dus la imbunatatirea comunicarii interne, reducerea posibilitatii de aparitie a erorilor de operare precum si cresterea transparentei asupra operatiunilor.

Alaturi de sistemul SeniorERP, Technova Invest a implementat si un magazin online. Integrarea acestuia cu solutia ERP face ca orice comanda plasata de clienti in portalul online sa ajunga automat in SeniorERP, putand fi astfel procesata si pregatita pentru livrare in cel mai scurt timp.

Pentru a acoperi nevoia de control si monitorizare in timp real a afacerii, Technova Invest a implementat odata cu SeniorERP si SeniorVisualBI – solutia de analiza si raportare dezvoltata pe platforma Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor. Interactivitatea si usurinta in utilizare fac din sistemul Business Intelligence un instrument de baza pentru managerii companiei, deoarece le permite urmarirea facila a indicatorilor importanti pentru afacere – vanzari, profit, achizitii si nu numai.

Infiintata in 1996, Technova Invest comercializeaza centrale termice murale, radiatoare din otel, radiatoare de baie, aeroterme, izolatii, scule si accesorii pentru instalatii, de la producatori precum: Arca, Ferroli, Pekpan, Thermal Trend, Emmeti, Carlo Poletti, Erico, Zilmet etc. Personalul de peste 100 de angajati asigura operarea prompta si eficienta a comenzilor din cele 9 depozite situate in: Oradea, Cluj-Napoca, Timisoara, Bucuresti, Baia Mare, Sibiu, Craiova si Suceava.

 

Despre SeniorERP:

SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:

  • Primul ERP din Romania disponibil SaaS

  • Primul ERP din Romania disponibil in Azure - solutia cloud de la Microsoft

  • Primul ERP din Romania care a incorporat cea mai noua generatie de interfata, pentru a asigura simplitate in utilizare

  • Primul ERP din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 - care include WCF pentru comunicatie securizata in timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor

  • Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software - lider mondial in vizualizarea datelor

Pentru mai multe detalii, accesati www.SeniorERP.ro si www.seniorsoftware.ro

Despre Senior Software:

Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori de pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: ERP, BI, CRM, SFA, SCM, CPM, E-commerce, APS si MES.

Printre clientii Senior Software se numara si:

Porsche Romania, ArcelorMittal Galati, Croco, Walmark Romania, Baneasa, Duraziv, Herlitz Romania, Sano Vita, Ocean Fish, Phoenix Contact, Dacia Plant, Formens, Fares Trading, Dinamic 92 Distribution, Prutul, Prodal 94, Caussade Semences Est Europa, Tonis Trade, Raureni, Agroland, Mirano, Apiland, Heinrig Distribution, Roma..nia, Sipex Company, Regency Company, Multibond Dural,  Rocast, Side Grup, General Parmafood, Baltic Invest CEE, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Sentia, DDS Group, Vitacom Electronics, Cord Impex, Duo Distributie etc.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Software Senior 
Membru din: 20 Dec 2013 13:39:06

Despre autor:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: SeniorERP, SeniorVisualBI si SeniorCRM.

Articole publicate: 44
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10