Producatorul Stalinskaya isi gestioneaza bugetele cu solutia CPM de la Senior Software Producatorul Stalinskaya isi gestioneaza bugetele cu solutia CPM de la Senior Software
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Prodal ’94, producatorul Stalinskaya Vodka – cea mai vanduta votca din Romania, a implementat solutia CPM de la Senior Software. Pentru ca integreaza intr-o platforma unica functionalitatile de Business Intelligence cu cele de management al performantei, solutia CPM permite oricarei companii sa optimizeze intregul proces decizional, de la colectarea si introducerea datelor pana la bugetare, prognoza, testarea scenariilor de business, an
Publicat pe 18 Sep 2015 11:53:59 de Senior Software
Categoria: IT Subcategoria: Calculatoare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Prodal ’94, producatorul Stalinskaya Vodka – cea mai vanduta votca din Romania, a implementat solutia CPM de la Senior Software. Pentru ca integreaza intr-o platforma unica functionalitatile de Business Intelligence cu cele de management al performantei, solutia CPM permite oricarei companii sa optimizeze intregul proces decizional, de la colectarea si introducerea datelor pana la bugetare, prognoza, testarea scenariilor de business, analiza rapoartelor de profit si pierdere, cash flow, bilant contabil si nu numai.

Fondata in urma cu peste 20 de ani, Prodal ‘94 este astazi una dintre cele mai mari companii producatoare de bauturi alcoolice din Romania. Principalele marci din portofoliul companiei sunt Stalinskaya – cea mai cunoscuta si consumata votca din Romania si Wembley Dry Gin. Datorita evolutiei accelerate a afacerii, a planurilor de crestere a activitatii de export si nu numai, managerii au simtit nevoia unei solutii performante care sa faca fata cu succes cerintelor legate de bugetare si raportare. 

 

Ne-am dorit sa avem acces la informatie in timp real si sa putem gestiona atat rapoartele cat si bugetele intr-o singura solutie, iar aplicatia CPM a raspuns acestor nevoi. La fel de importanta a fost si posibilitatea introducerii datelor direct in aplicatia CPM, ceea ce nu am regasit in alte solutii de raportare.", a declarat domnul Cristian Nastase, CFO Prodal '94.

Cu ajutorul solutiei CPM de la Senior Software managerii companiei Prodal `94 isi pot crea cu usurinta bugetele, beneficiind in acelasi timp de functionalitatile avansate de raportare pe care aceasta le pune la dispozitie: drag&drop, drill-down, interogari de tip what-if sau what-for si nu numai. Mai mult decat atat, interfata intuitiva a aplicatiei CPM permite crearea oricarui raport – de la cele operationale pana la cele de analiza a cash-flow-ului sau a profitabilitatii – fara cunostinte de programare.

 

Afla mai multe despre rapoartele din CPM din acest video!

 

Inainte de implementarea solutiei de bugetare si raportare de la Senior Software, informatiile cu privire la bugetele Prodal `94 erau centralizate si prelucrate in fisiere Excel. Acest proces era greoi si ducea la intarzieri in luarea deciziilor. Lipsa unui istoric si riscul pierderii datelor crestea gradul de imprecizie al bugetarii. De asemenea, scenariile de tip what-if, prin care era masurat impactul anumitor decizii asupra activitatii companiei, durau foarte mult si ingreunau procesul decizional.

 

In prezent, cu ajutorul solutiei CPM, lucrurile sunt foarte clare. Managerii pot sa obtina foarte repede orice informatie dorita. Timpul economisit si faptul ca tabloul de bord poate fi vazut de oriunde sunt principalele avantaje ale solutiei. Utilizarea unui astfel de soft conteaza foarte mult, pentru ca iti ofera acces foarte usor la informatii si astfel poti obtine o imagine de ansamblu asupra afacerii.”, a adaugat domnul Cristian Nastase.

 

Solutia CPM acopera in cadrul companiei Prodal 94 toate cerintele legate de bugetarea si monitorizarea activitatilor de productie si distributie. Aceasta permite bugetarea cantitativa si valorica a produselor din portofoliu grupate pe branduri, pe grupe de produse, pe distribuitori sau zone de vanzare. Mai mult decat atat, au fost dezvoltate rapoarte care permit compararea cu bugetele din perioadele precedente sau chiar compararea mai multor versiuni de buget pentru perioada curenta.

Despre CPM:

CPM (Corporate Performance Management) este o solutie software de management al performantei companiei care optimizeaza procesele decizionale ale afacerii. Aceasta combina elementele de planificare si control al performantei companiei cu cele de Business Intelligence, principalele sale functionalitati fiind:

 

  • Bugetarea, planificarea si prognoza;

  • Analiza profitabilitatii;

  • Managementul strategiei;

  • Consolidare financiara;

  • Raportare;

  • Analiza;

  • Dashboard-uri;

  • Scorecard-uri si harti strategice.

Vezi video: Scapa de Excel cu solutia CPM – cel mai performant sistem pentru bugetare!

Pentru mai multe detalii, accesati www.SeniorERP.ro si www.seniorsoftware.ro

Despre Senior Software:

Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori de pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorCRM, SeniorSFA, SeniorSCM si SeniorCPM.

Printre clientii Senior Software se numara si:

Croco, Heinrig Distribution, Roma..nia, Herlitz Romania, Porsche Romania, Formens, Prutul, Prodal 94, Caussade Semences Romania, Sipex Company, Walmark Romania, Fares Trading, Duraziv, Dacia Plant, Sano Vita, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Baltic Invest CEE, Dinamic 92 Distribution, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Sentia, Ocean Fish, DDS Group, Vitacom Electronics, Cord Impex, Duo Distributie etc.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Software Senior 
Membru din: 20 Dec 2013 13:39:06

Despre autor:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: SeniorERP, SeniorVisualBI si SeniorCRM.

Articole publicate: 44
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10