Peste 1000 de angajati sunt monitorizati cu Softrack Peste 1000 de angajati sunt monitorizati cu Softrack
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Pana in prezent, solutia informatica Softrack monitorizeaza peste 1000 de angajati, in organizatii interesate de cresterea securitatii retelei interne si de sporirea productivitatii angajatilor la locul de munca.Softrack este un instrument de monitorizare a activitatii angajatilor la birou, care afiseaza centralizat jurnalele de activitate cu site-urile vizitate si aplicatiile rulate de acestia pe  PC-urile de la serviciu. In context
Publicat pe 11 Nov 2015 11:42:21 de lacramioara.cristea
Categoria: IT Subcategoria: Calculatoare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Pana in prezent, solutia informatica Softrack monitorizeaza peste 1000 de angajati, in organizatii interesate de cresterea securitatii retelei interne si de sporirea productivitatii angajatilor la locul de munca.

Softrack este un instrument de monitorizare a activitatii angajatilor la birou, care afiseaza centralizat jurnalele de activitate cu site-urile vizitate si aplicatiile rulate de acestia pe  PC-urile de la serviciu.

In contextul economic actual, cand presiunea pentru rezultate este uriasa si costurile cu personalul sunt semnificative, managerii si reprezentantii HR trebuie sa raspunda cat mai eficient schimbarilor survenite in piata, fara a afecta insa bugetele. Cu scopul de a satisface aceste nevoi conflictuale, este necesara implementarea si utilizarea unei solutii de management al productivitatii, care sa ofere o viziune obiectiva asupra modului in care angajatii isi organizeaza sarcinile la birou.

In acest sens, Softrack propune managerilor o solutie ideala de monitorizare, control si motivare a personalului, fara a incalca dreptul la confidentialitate al angajatilor.

Cand am realizat aceasta solutie ne-am gandit sa crestem eficienta companiilor care o vor folosi, prin automatizarea intregului proces de management al performantei. Cu Softrack, toti cei implicati in evaluarea personalului vor avea acces la rapoarte de activitate online si offline, facilitand alinierea obiectivelor organizationale cu obiectivele individuale de dezvoltare ale angajatilor”, a declarat Claudiu Bulaceanu, director general al companiei dezvoltatoare Premia Software Solutions.

Realizat sub forma unui instrument de optimizare a fluxurilor de lucru, Softrack ofera vizibilitate managementului asupra unor indicatori cheie, sporeste securitatea informatiei si asigura alocarea corecta a resurselor umane in organizatie.

Principalele functionalitati ale acestei solutii informatice sunt:

1. Monitorizarea aplicatiilor online si offline - toate aplicatiile rulate pe PC-urile angajatilor sunt automat monitorizate cu Softrack, care afiseaza numele acestora si timpii de utilizare.

2. Top Aplicatii - cu Softrack ai acces la diverse topuri privind aplicatiile utilizate, site-urile accesate si activitatea angajatilor.

3. Productivitatea la birou - solutia de monitorizare afiseaza productivitatea angajatilor, evidentiind timpii de lucru activi si inactivi pentru o anumita perioada.

4. Istoric activitati - Softrack pastreaza si arhiveaza inregistratile activitatilor derulate de angajati, facilitand accesul la ele si ulterior.

Softrack este o solutia de monitorizare dedicata IMM-urilor si companiilor multinationale, care aduce o serie de avantaje si beneficii departamentului managerial:

  • ·  Cresterea securitatii informatice prin monitorizarea eficienta a aplicatiilor si website-urilor accesate;
  •     Raportarea indicatorilor de performanta cantitavi si calitativi pentru activitatile derulate pe unitatile PC monitorizatem;
  •    Optimizarea costurilor prin alocarea eficienta a resurselor de care dispune organizatia.

 Despre Premia

Premia Software Solutions  este o companie cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2011. Activitatea principala a firmei este de dezoltare solutii business on-line adresate start-up-urilor, institutiilor publice, IMM-urilor, cat si companiile mari care activeaza pe piata din Romania. Serviciile si solutiile oferite de Premia se adreseaza atat pietei private cat si sectorului public.

 

Claudiu Bulaceanu

Director Premia Software Solutions

Tel: 0 314 255 908; 0733 734 142

Web: www.premia.ro, www.softrack.ro

Email: office@softrack.ro

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Lacramioara Cristea 
Membru din: 11 Nov 2015 11:34:40

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10