Gasirea unor laptopuri potrivite activitatilor noastre Gasirea unor laptopuri potrivite activitatilor noastre
Rated 4.835/5 bazat pe 3 voturi
Product description: Unul dintre cele mai indispensabile dispozitive  intalnite in societatea de azi sunt  laptopurile.  Fie ca e vorbim de a le folosi la munca, acasa, la scoala, acestea devin tot mai performante, mai rapide si mai puternice pe zi ce trece. Insa o data la cativa ani, este necesar sa upgradam vechiul laptop (fie adaugandu-i memorie RAM etc) sau de ce nu, sa achizitionam unul nou. Iar daca modelul anterior nu a fost varf de gama, la vre
Publicat pe 20 Jun 2013 11:57:12 de StefanSkw
Categoria: IT Subcategoria: Calculatoare
Acorda o nota acestui articol:
9.
7laptop sonyUnul dintre cele mai indispensabile dispozitive  intalnite in societatea de azi sunt  laptopurile.  Fie ca e vorbim de a le folosi la munca, acasa, la scoala, acestea devin tot mai performante, mai rapide si mai puternice pe zi ce trece. Insa o data la cativa ani, este necesar sa upgradam vechiul laptop (fie adaugandu-i memorie RAM etc) sau de ce nu, sa achizitionam unul nou. Iar daca modelul anterior nu a fost varf de gama, la vremea sa, cum ar fi ca acum sa ne indreptam spre ceva a carui calitate sa fie exemplara? Astfel, utilizarea acestora nu va mai deveni un chin ci va fi o placere, ceva facil.
Unele branduri, in domeniul IT&C dar nu numai, impun respect si loialitate. Un bun exemplu ar fi producatorul de talie mondiala, Sony. Acesta produce dispozitive de calitate, potrivite pentru o gama variata de piete  - insa mereu in top, in gama premium de produse.

Asadar, care sunt punctele pe care trebuie sa le luam in calcul atunci cand cautam un laptop sony? In primul rand trebuie sa stabilim cu exactitate care sunt modurile in care il vom folosi, cat si pentru ce perioada. De exemplu, nu e deloc acelasi lucru sa folosim ceva doar pentru  o munca precum contabilitate, navigare pe internet si muzica, si a-l utiliza pentru cele mai recente jocuri sau pentru editarea unor inregistrari full-hd, ca activitate principala.  Trebuie deci sa acceptam niste compromisuri - exista niste lucruri care sunt deci in contradictie.
O greutate cat mai mica versus portabilitate crescuta, chiar pentru a fi transportat in mana - iata o alta dilema. 

Nu in ultimul rand, poate cea mai mare contradictie va aparea intre pretul unui astfel de laptop si performantele sale. Cu cat cel de-al doilea va fi mai mare, cu atat va creste pretul. Bineinteles, exista si oferte sau promotii speciale, la diferitii distribuitori, atat din zona online cat si din gama marilor retaileri comerciale romani.

Pentru a gasi un model potrivit, folositi cu incredere functiile de comparatie si analiza. E importanta sa intelegeti ce inseamna fiecare caracteristica tehnica si sa nu lasati la o parte nimic de care veti avea sau s-ar putea sa aveti nevoie; tineti minte, e mai greu sa adaugati sau sa upgradati un laptop decat un calculator de birou. Pentru o gama de laptop sony analizati oferta One-IT.

Portabilitatea versus un ecran mare pentru filme - desigur, se poate gasi si aici o cale de mijloc, prin suplimentare bateriei, in cazul in care energia este esentiala.

Acorda o nota acestui articol:
9
,7


Recomandari:


Despre autor:

George Stefan  
Membru din: 19 Jun 2013 12:05:43

Despre autor:

Articole publicate: 39
Scoring autor: 9.372

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10