Economisiti din spatiul de munca folosind un Desktop PC all in one Economisiti din spatiul de munca folosind un Desktop PC all in one
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Calculatoarele all in one sunt o buna modalitate de a economisi mult din spatiul biroului unde lucrati zilnic, avand incorporate toate piesele unui calculator traditional. Insa, fiindca sunt destul de scumpe si multi dintre utilizatori se feresc de o astfel de achizitie, online gasiti preturi avantajoase la Desktopul PC All in One, astfel incat sa va eficientizati mult din munca zilnica. Ce este un desktop all in one?Un desktop all in one est
Publicat pe 20 Aug 2015 12:57:13 de Ioana_Maria
Categoria: IT Subcategoria: Calculatoare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Calculatoarele all in one sunt o buna modalitate de a economisi mult din spatiul biroului unde lucrati zilnic, avand incorporate toate piesele unui calculator traditional. Insa, fiindca sunt destul de scumpe si multi dintre utilizatori se feresc de o astfel de achizitie, online gasiti preturi avantajoase la Desktopul PC All in One, astfel incat sa va eficientizati mult din munca zilnica.

Ce este un desktop all in one?

sisteme all in one

Un desktop all in one este acea componenta ideala pentru familiile sau utilizatorii care isi doresc o mai mare mobilitate a ecranelor traditionale. Astfel, cumparand unul dintre performantele desktopuri il veti putea lua cu voi oriunde si monta in locuri unde nu v-ati fi gandit ca puteti instala un monitor. Conceput pentru o foarte buna mobilitate, desktopul all in one va ajuta sa redati in flux melodiile preferate, sa revizuiti rapoarte la birou sau sa tineti legatura cu persoanele dragi voua, in timp de stati pe canapea. Il puteti instala fie pe masa din living, fie pe perete ori pe o comoda din camera, astfel incat vizualizarea imaginilor sa va fie cat mai facila.

Ce face un PC all in one?

Un PC All in one la pret avantajos are toate componentele hardware integrate in monitor, astfel incat sa nu mai trebuiasca sa montati toate componentele unui calculator pe birou. Practic, tot ce trebuie sa faceti este sa asezati monitorul pe masa si sa va bucurati de performantele unui astfel de dispozitiv, fara ca acesta sa ocupe foarte mult spatiu. Calculatoarele All in one au si sisteme de prindere la pachet, dar si boxe integrate in monitor, astfel incat munca voastra sa se poate desfasura si in timp ce stati comod pe canapea sau cand vreti sa evitati statul pe scaun.

Cauta cele mai bune oferte la Desktop PC All in One

Pentru ca multi clienti sa se poata bucura de avantajele aduse de un astfel de dispozitiv IT, magazinele online au acum preturi mici la toata gama de PC all in one si desktopuri All in One performante. Cumparati unul dintre produsele din aceasta gama si beneficiati de garantie extinsa, pe 1 sau 2 ani si transport oriunde in tara, fara sa suportati costuri mari. Bucurati-va de tehnologia de ultima generatie si comandati acum dispozitivele preferate din magazin.

DESPRE Badabum

Magazinul online badabum.ro are o experienta de 7 ani in comertul electronic si furnizeaza aparatura electrocasnica diversa, de la laptopuri si tablete, monitoare, componente periferice, telefoane, televizoare si aparatura audio, pana la accesorii de ingrijire, pentru casa si gradina, precum si pentru ingrijirea bebelusului. Pentru comenzi online, completati formularul online prezent pe site sau trimiteti un e-mail, la adresa comenzi@badabum.ro. Pentru mai multe informatii si detalii despre produse, personalul magazinului va sta la dispozitie si la numarul de telefon 0372.88.77.22.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Maria Ioana 
Membru din: 07 Jul 2015 11:44:28

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10