Cumparam sa nu calculatoare second hand? Cumparam sa nu calculatoare second hand?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Desi tot mai multi romani folosesc un laptop sau un calculator, exista gospodarii, in special in mediul rural, care nu beneficiaza de aceste echipamente.Problema cea mai mare cu oamenii din mediul rural este nu isi permit achizitia unui calculator cu toate ca sunt constienti de binele pe care l-ar face copiilor si de felul cum s-ar putea dezolvat folosind un calculator.Exista o alternativa foarte rentabila si care ar putea veni in ajutorul celor
Publicat pe 11 Oct 2016 12:44:37 de P.DjKhrystyan
Categoria: IT Subcategoria: Calculatoare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Desi tot mai multi romani folosesc un laptop sau un calculator, exista gospodarii, in special in mediul rural, care nu beneficiaza de aceste echipamente.
Problema cea mai mare cu oamenii din mediul rural este nu isi permit achizitia unui calculator cu toate ca sunt constienti de binele pe care l-ar face copiilor si de felul cum s-ar putea dezolvat folosind un calculator.

Exista o alternativa foarte rentabila si care ar putea veni in ajutorul celor care doresc un calculator dar nu au suficienti bani pentru unul nou sau celor care au nevoie de ce un calculator din diverse motive si nu doresc sa plateasca prea mult pentru el desi si-ar permite.
Pentru aceste categorii de utilizatori, exista varianta calculatoarelor second hand.
Avantajul achizitiei unui calculator sh este in primul rand legat de pret, pret care poate fi cu mai mult de 50% mai mic, fata de produse noi cu configuratii similare.

Exemplu:
Un calculator second hand cu procesor core2duo,2-4gb memorie ram si 320-500 gb stocare pe hard disk costa sub 400 de lei in timp ce un calculator nou cu o configuratie similara va sari de 700 de lei!

Daca se strica repede?
Aceasta problema o avem si cu produsele noi si in ambele cazuri, garantia ne acopera investitia. Si calculatoarele second hand beneficiaza de garantie iar de cele mai multe ori acestea sunt testate atent inainte de a fi puse la vanzare, fapt ce nu se intampla in cazul produselor noi care daca au venit cu defecte de fabricatie, vor fi vandute asa, intrucat nimeni nu le-a testat inainte, ele fiind noi.

Mai am si alte beneficii?
Daca veti cauta vanzatorii cu oferte diverse veti putea beneficia de livrarea gratuita dar si de periferice cadou, precum tastatura si mouse.
Mai mult, exista in mediul online oferte de calculatoare second hand cu monitor lcd sh inclus iar daca nu gasiti cu monitor inclus, puteti obtine un pret foarte mic pentru un astfel de monitor, cumparandu-l de la acelasi vanzator.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

DjKhrystyan ProtechProject 
Membru din: 18 Mar 2016 11:21:25

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10