Cum sa cumperi un laptop sh in deplina siguranta? Cum sa cumperi un laptop sh in deplina siguranta?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Multi romani si-ar dori un laptop dar nu isi permit aceasta achizitie astfel ca se orienteaza catre piata de laptopuri second hand. Aceasta piata este in continua dezvoltare iar ofertele sunt diverse si foarte tentante insa teama potentialului cumparator este ca va face aceasta achizitie si se va pacali, intrucat discutam de laptopuri sh iar preconceptia este ca aceste laptopuri se vor strica foarte repede.In continuarea acestui articol iti
Publicat pe 30 May 2016 09:48:24 de P.DjKhrystyan
Categoria: IT Subcategoria: Calculatoare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Multi romani si-ar dori un laptop dar nu isi permit aceasta achizitie astfel ca se orienteaza catre piata de laptopuri second hand. 
Aceasta piata este in continua dezvoltare iar ofertele sunt diverse si foarte tentante insa teama potentialului cumparator este ca va face aceasta achizitie si se va pacali, intrucat discutam de laptopuri sh iar preconceptia este ca aceste laptopuri se vor strica foarte repede.
In continuarea acestui articol iti vom dezvalui 3 pasi prin care poti cumpara laptopuri second hand ieftine in deplina siguranta si iti garantam ca daca vei urma sfaturile, nu veti avea probleme cu laptopul sh cumparat.

1. De unde sa cumpar cu incredere?
Pentru a avea garantia ca produsul este 100% functional si ca nu veti avea probleme de nici un fel, cumparati doar de la firme, evitand astfel particularii care nu pot fi trasi la raspundere si nici gasiti ulterior daca produsul se defecteaza la cateva zile de la achizitie. Nu trebuie sa cumperi neaparat de la gigantii din domeniu ci poti cumpara si de la magazinele mai mici intrucat vei avea aceeasi siguranta. 

2. Daca are defecte ascunse?
Chiar si laptopurile second hand beneficiaza de garantie, fie ca vorbim de o perioada de 6 luni sau de 12 luni ba chiar majoritatea comerciantilor mici si mari, ofera si posibilitatea de achizitie a garantiei extinse pe o perioada de 1-3 ani, astfel va puteti asigura produsul de defectele din fabricatie. Defectele pe care le creati dumneavoastra nu fac obiectul garantiei nicaieri, nici la laptopurile noi si nici la cele sh, din aceasta categorie de defecte fiind varsarea de lichide in laptop, spargerea display-ului, ruperea carcasei, balamalelor, mufelor, cablurilor si alte defecte ce au fost cauzate de dumneavoastra sau de folosirea improprie a laptopului. O firma serioasa nu va inventa motive niciodata iar daca defectul este din vina lor, nu vor ezita sa iti repare laptopul de aceea este bine sa alegi firma cu atentie.

3. Daca nu sunt multumit?
Pentru si mai multa siguranta, cumpara online nu din magazin, intrucat comenzile online pot fi returnate in 14 zile conform legii in timp ce produsele cumparata fizic din magazin sunt scutite de aceasta obligativitate, doar daca firma respectiva isi respecta clientii si ofera politica de retur si la produsele cumparate offline. Daca faceti achizitia fizic din magazin, intrebati inainte de politica de retur si daca returnarile produselor sunt acceptate.

In concluzie, achizitia unui laptop sh va poate salva sute de lei fata de achizitia unui laptop nou iar daca veti cauta ofertele la laptopuri de pe site-urile care comercializeaza laptopuri sh, cu siguranta ca veti obtine cel mai bun pret posibil.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

DjKhrystyan ProtechProject 
Membru din: 18 Mar 2016 11:21:25

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10