Cum pastrati in siguranta datele din laptop? Cum pastrati in siguranta datele din laptop?
Rated 5/5 bazat pe 3 voturi
Product description: Cu totii avem in laptop sau calculator, anuimite date, documente sau fotrografii pe care nu am dori sa le pierdem vreodata dar riscul ca acest lucru sa se intample este mai mare decat am putea crede.Datele sunt stocate pe hard diskul laptopului iar daca acesta se defecteaza, datele nu mai pot fi accesate si veti ajunge in situatia in care trebuie sa apelati la servicii profesionale de recuperare date, servicii care costa foarte mult.Ce am putea f
Publicat pe 23 May 2016 14:01:14 de P.DjKhrystyan
Categoria: IT Subcategoria: Calculatoare
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Cu totii avem in laptop sau calculator, anuimite date, documente sau fotrografii pe care nu am dori sa le pierdem vreodata dar riscul ca acest lucru sa se intample este mai mare decat am putea crede.
Datele sunt stocate pe hard diskul laptopului iar daca acesta se defecteaza, datele nu mai pot fi accesate si veti ajunge in situatia in care trebuie sa apelati la servicii profesionale de recuperare date, servicii care costa foarte mult.
datele din laptop in siguranta

Ce am putea face pentru a preveni pierderea datelor?
Pentru a nu ajunge in situatia de a fi nevoit sa achitati sute de lei pentru recuperarea datelor, cel mai bine este sa va asigurati ca datele dvs sunt in siguranta. Pentru aceasta va trebui sa faceti backup constant de preferat dupa fiecare creare de noi documente sau poze adaugate in laptop. 

Cum facem backup?
Pentru a face backup este suficient sa copiati toate fisierele importante, din hard diskul laptopului dumneavoastra pe alt suport de stocare, extern, ce nu tine de laptop astfel daca laptopul sau hard diskul nu mai functioneaza, aveti acces instant la datele dvs, daca le-ati salvat si in alta parte.

Unde sa salvam datele?
Datele pot fi salvate fie pe alt hard disk (varianta nerecomandata intrucat riscati sa se strice si acela) , pe un ssd, pe un stick sau card de memorie, cd sau dvd dar cel mai bine este in cloud.

Unde gasesc solutie pentru cloud?
Daca nu sunteti familiarizati cu serviciile de cloud hosting nu va faceti griji. Exista doua solutii la indemana tutuor, simplu de folosit si gratuit! Este vorba de serviciul de cloud hosting de la google, numit google drive, unde aveti un spatiu de stocare gratuit de 15gb, spatiu ce poate fi suficient pentru a salva cele mai importante documente si serviciul dropbox care ofera un spatiu mai mic dar poate fi suficient mai ales daca folositi si google drive.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

DjKhrystyan ProtechProject 
Membru din: 18 Mar 2016 11:21:25

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10