Cum m-a ajutat optimizarea continutului site-ului in afacerea mea Cum m-a ajutat optimizarea continutului site-ului  in afacerea mea
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: De curand mi-am deschis o afacere cu produse de patiserie si cand a venit vorba de promovare, trebuie sa spun sincer ca nu prea stiam sigur cu ce se manaca si cu ce ar trebui sa incep. Cum in fiecare domeniu exista cate un profesionit care da clasa tuturor celorlalti, am inteles ca pentru a deveni un astfel de profesionist trebuie sa apelez mai intai la unul din bransa marketingului si promovarii. Asa am ajuns la unul dintre cei mai buni
Publicat pe 22 Dec 2014 15:38:14 de georgescucatalin85
Categoria: IT Subcategoria: Calculatoare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


De curand mi-am deschis o afacere cu produse de patiserie si cand a venit vorba de promovare, trebuie sa spun sincer ca nu prea stiam sigur cu ce se manaca si cu ce ar trebui sa incep. Cum in fiecare domeniu exista cate un profesionit care da clasa tuturor celorlalti, am inteles ca pentru a deveni un astfel de profesionist trebuie sa apelez mai intai la unul din bransa marketingului si promovarii.

Asa am ajuns la unul dintre cei mai buni care mi-a explicat importanta unei promovari eficiente. Desi pare ciudat, m-a incurajat sa-mi fac un site web pe care sa-l transform incet incet in magazin online, de unde oricine sa poata comanda orice isi doreste. Treptat am invata ce inseamna promovarea online. Am platit agentia de publicitate pentru optimizarea continutului site-ului meu, pentru a fi gasit de oricine ar fi tastat ”produse de patiserie” sau “livrare la domiciliu” sau chiar “pranz la pachet”, astfel ca am invatat cat de importanta este optimizarea.

Pe langa asta, agentul meu mi-a dat cateva sfaturi importante pe care m-am hotarat sa le impart cu voi. Este crucial sa-ti faci din clientii ocazionali, clienti fideli, pentru ca ei sunt drumul tau catre succes. Dar cum ii faci sa fie fideli tie? Simplu, le oferi tot felul de bonusuri, de la o cafea din partea casei, la un bon de cumparaturi in week-end de 50% reducere sau poate un suc natural de fructe la o comanda mai mare de 15 lei. Daca la inceput eram suspicioasa in ce priveste clientela mea, acum mi-am dat seama ca clientul ideal are intre 20-40 de ani, lucreaza mai mult de opt ore pe zi si petrec destul de mult timp in fata calculatorului, deci lucreaza la birou. Dupa ce am inceput sa ma axez pe acestia, nu am avut nici macar o ora de pauza. Constant primim acum comnezi pe internet, dar avem clienti destui si la laboratorul nostru, astfel ca am inteles cum un simplu lucru precum optimizarea continutului site-ului, poate dicta viitorul a cateva locuri de munca.

Dupa o perioada in care m-am axat pe imbunatatirea magazinului online, acelasi agent de publicitate m-a sfatuit sa incep sa public cate ceva din retetele pe care le pregatim, cateva fotografii din laborator, cateva randuri in fiecare zi, pe blogul laboratorului, pentru ca astfel, agentia de publicitate sa isi poata continua cu suces optimizarea continutului site-ului care imi aduce profit lunar.

Dupa ce am reusit cu brio sa-mi fidelizez clientii, am gasit de cuviinta sa incepem sa aducem si alti clienti noi. Astfel s-a ridicat problema atragerii lor. Cum faci un liceean sa vina zilnic in patiseria ta? Dar cum determini un pensionar sa deschida usa patiseriei tale? Si de data aceasta am pornit de la optimizarea continutului site-ului. L-am facut sa fie si pe placut adolescentilor, cu tot felul de glumite in limbajul si pe placul lor, astfel ca in doua luni printre clientii nostri se alfau cu 40% mai multi tineri. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

georgescucatalin85 georgescucatalin85 
Membru din: 28 Feb 2014 14:02:04

Despre autor:

Articole publicate: 27
Scoring autor: 3.6

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.3 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.0 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.5 / 10