Cum alegem incarcatorul potrivit pentru laptopul nostru? Cum alegem incarcatorul potrivit pentru laptopul nostru?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Incarcatorul laptopului este foarte important intrucat asigura curentul necesar functionarii laptopului. Mai mult, tot prin incarcator se incarca si bateria, astfel puteti decupla incarcatorul si folosi latpopul doar pe baterie, fiind astfel portabil.Atunci cand incarcatorul se defecteaza veti mai putea folosi laptopul doar pe baterie pana si aceasta se descarca.In aceasta situatie aveti doua variante si anume incercarea de reparatie a incarcator
Publicat pe 31 May 2016 10:43:03 de P.DjKhrystyan
Categoria: IT Subcategoria: Calculatoare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Incarcatorul laptopului este foarte important intrucat asigura curentul necesar functionarii laptopului. Mai mult, tot prin incarcator se incarca si bateria, astfel puteti decupla incarcatorul si folosi latpopul doar pe baterie, fiind astfel portabil.

Atunci cand incarcatorul se defecteaza veti mai putea folosi laptopul doar pe baterie pana si aceasta se descarca.
In aceasta situatie aveti doua variante si anume incercarea de reparatie a incarcatorului sau achizitia unui incarcator nou.
Daca incarcatorul se poate repara cu o suma de 50-75 de lei, atunci se renteaza sa faceti reparatia altfel orientati-va catre un incarcator nou.

incarcator laptop

Cum alegem incarcatorul?
In primul rand va trebui sa tineti cont de specificiatiile producatorului si sa cititi valorile amperajului si voltajului, valori inscrise pe incarcatorul dumenavoastra defect.
Nu cumparati incarcatoare universale sau incarcatoare destinate altor modele de laptop si evitati incarcatoarele chinezesti intrucat acestea sunt de proasta calitate si in timp pot genera alte defecte iar diferenta de pret intre un incarcator chinezesc si unul original nu este neaparat foarte mare.
Un incarcator chinezesc costa in jurul sumei de 100 de lei in timp ce un incarcator original nu va costa mai mult de 200 de lei, poate chiar mai putin iar pentru o diferenta de cativa zeci de lei nu se renteaza sa riscati folosind un incarcator chinezesc.

Cum ne asiguram ca gasim incarcator original?
Pentru a stii cu siguranta ca veti achizitiona un incarcator laptop original si nu o chinezarie va recomandam sa nu cumparati de pe site-urile destinate comerciantilor chinezi si sa apelati la o firma serioasa din Romania care va poate garanta ca incarcatoarele nu sunt chinezesti si sunt originale. Puteti alege un brand mai mic, nu chiar de top pentru ca brandurile de top au preturile putin mai mari insa indiferent de unde va hotarati sa il cumparati, intrebati comerciantul daca incarcatorul este original. Puteti alege chiar si un service laptop intrucat aici puteti gasi o varietate de incarcatoare la preturi si mai mici iar tot aici puteti incerca in prealabil sa reparati incarcatorul defect.

De preferat este sa comandati online intrucat puteti returna produsul in 14 zile conform legii fara sa aveti un motiv anume, situatie care nu este la fel si in cazul achizitiei din magazin, decat daca magazinul respectiv respecta clientul si ofera posibilitatea returnarii produsului, lucru ce il puteti afla inainte de a cumpara, intreband comerciantul. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

DjKhrystyan ProtechProject 
Membru din: 18 Mar 2016 11:21:25

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10