Companiile care utilizeaza SeniorERP au aplicat cu succes cota de TVA 9% Companiile care utilizeaza SeniorERP au aplicat cu succes cota de TVA 9%
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Senior Software anunta trecerea cu succes a companiilor care utilizeaza SeniorERP la noua cota de TVA 9%, aplicabila de la 1 iunie pentru produsele alimentare. Reprezentantii echipei de suport au gestionat eficient solicitarile provenite din partea clientilor, in cele 5 zile de la intrarea in vigoare a legii nefiind semnalata nicio problema. Incepand cu 1 iunie 2015, potrivit OUG nr. 6/2015 pentru modificarea si completarea Codului fiscal, taxa p
Publicat pe 14 Aug 2015 13:39:43 de Senior Software
Categoria: IT Subcategoria: Calculatoare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Senior Software anunta trecerea cu succes a companiilor care utilizeaza SeniorERP la noua cota de TVA 9%, aplicabila de la 1 iunie pentru produsele alimentare. Reprezentantii echipei de suport au gestionat eficient solicitarile provenite din partea clientilor, in cele 5 zile de la intrarea in vigoare a legii nefiind semnalata nicio problema.

Incepand cu 1 iunie 2015, potrivit OUG nr. 6/2015 pentru modificarea si completarea Codului fiscal, taxa pe valoare adaugata aferenta produselor alimentare a fost diminuata de la 24% la 9%. Avand in vedere ca multe dintre companiile care utilizeaza SeniorERP comercializeaza astfel de produse, a fost necesara mobilizarea din timp a consultantilor din cadrul departamentului de suport Senior Software.

Acestia au facut toate modificarile necesare si au oferit sprijin clientilor pentru ca aplicarea noii cote de TVA sa se poata face imediat. In consecinta, in primele 5 zile de la intrarea in vigoare a noii legi nu au fost semnalate nereguli de catre clientii Senior Software, orice solicitare venita din partea acestora fiind gestionata in timp util de catre departamentul de suport.
 
SeniorERP este cea mai moderna solutie ERP de management integrat al resurselor si activitatilor companiei. Sistemul respecta legislatia romana in vigoare, iar orice modificare aparuta este integrata in cel mai scurt timp, fara a fi necesara intreruperea activitatii. Ca dovada, cu ocazia modificarii legii TVA, companiile care utilizeaza SeniorERP au putut aplica imediat noua cota, astfel incat clientii lor sa poata beneficia din prima zi de preturi mai scazute la alimente.
 
Despre Senior Software:

Senior Software este unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor. Pe parcursul celor 12 ani de existenta, compania a realizat peste 250 de implementari de succes in companii de distributie, productie, servicii si retail.  In prezent, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorCRM, SeniorSFA, SeniorSCM si SeniorCPM.

Mai multe informatii pe: www.seniorsoftware.ro si www.seniorerp.ro

Printre clientii Senior Software se numara:
Walmark Romania, Duo Distributie, Cord Impex, B&B Distribution, Distrib Expert, Therezia Prodcom, Parmafood Group Distribution, Roma..nia, Barta Ati, Coriolan Distributie, Sano Vita, Ocean Fish, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, Apollo Mod Distribution, Baltic Invest CEE, Dinamic 92 Distribution, Farmaceutica Remedia, Hofigal, General Industry, Sentia, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, Marcoser, Gero Tools, Duraziv, Heinrig Distribution, M&M Product, Sipex Company etc.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Software Senior 
Membru din: 20 Dec 2013 13:39:06

Despre autor:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: SeniorERP, SeniorVisualBI si SeniorCRM.

Articole publicate: 44
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10