Cat ma costa sa-mi repar laptopul? Cat ma costa sa-mi repar laptopul?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Vi s-a defectat laptopul. Mai departe puteti sa va cumparati un laptop nou cheltuind mai multi bani sau puteti sa duceti laptopul pe care il detineti deja la un service. In functie de gravitatea defectiunii, costurile de reparatie pot fi mai mari sau mai mici. Ca sa va faceti o idee mai clara, in acest articol vom discuta pe larg cat costa sa va reparati laptopul. Cunoscand aceste lucruri va fi mai usor sa faceti o comparatie si sa va decide
Publicat pe 29 Jun 2016 22:18:32 de spider99spy
Categoria: IT Subcategoria: Calculatoare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Vi s-a defectat laptopul. Mai departe puteti sa va cumparati un laptop nou cheltuind mai multi bani sau puteti sa duceti laptopul pe care il detineti deja la un service. In functie de gravitatea defectiunii, costurile de reparatie pot fi mai mari sau mai mici. 

Ca sa va faceti o idee mai clara, in acest articol vom discuta pe larg cat costa sa va reparati laptopul. Cunoscand aceste lucruri va fi mai usor sa faceti o comparatie si sa va decideti daca merita sa-l reparati sau nu. Din experienta, in majoritatea cazurilor reparatiile sunt justificate si va permit sa faceti economii importante. 


Costurile de reparatie depind de complexitatea serviciilor realizate ( http://www.onlaptop.ro/preturi-reparatii-laptop/ ). 

- Diagnosticarea defectului. Exista multe situatii in care utilizatorii nu stiu clar care este cauza pentru care laptopul nu mai functioneaza corespunzator. Unii dintre ei au o banuiala, dar nu sunt siguri. In urma verificarilor si testarilor specifice, tehnicienii din service laptop va pot oferi un diagnostic corect. Pe baza acestui diagnostic veti sti mai departe ce costuri implica reparatia in sine. Dar cat costa o diagnosticare? Aceasta poate fi gratuita in cazul in care reparatia se efectueaza in service-ul care v-a oferit diagnosticul sau poate costa intre 30 si 70 de lei. La onlaptop.ro costul pentru diagnostic este de 30 lei si 0 daca reparatia se face aici. 

- Serviciul de curatare laptop de praf. Este unul din cele mai solicitate si recomandate pentru orice tip de laptop. Pentru preturi intre 80 si 120 lei tehnicienii vor curata tastatura laptopului, carcasa, displayul, placa de baza, vor inlocui pasta termoconductoare de pe procesor, termalpad-urile si vor reconditiona ventilatorul de racire). Daca vreti sa nu aveti probleme de overheating, este recomandat sa solicitati o astfel de curatare cel putin o data la 6 luni. 

- Vi s-a defectat HDD-ul de pe laptop si ati pierdut date importante? Faptul ca nu ati facut la vreme back-upuri de date va poate costa intre 200 si 2000 de lei daca vorbim despre recuperari hardware complexe. 

- In cazul in care aveti un laptop virusat pentru o devirusare profesionala intr-un service laptop veti achita intre 50 si 150 lei, in functie de complexitatea problemei. 

- Inlocuire componente noi. Componentele au preturi diferite in functie de marca si modelul laptopului. Ca sa va faceti o idee un alimentator nou poate costa intre 100 si 250 lei, iar o baterie noua intre 250 si 450 lei (cu garantie inclusa si chiar montaj inclus in cazul bateriei). 

- Reparatii componente. Daca exista probleme pe partea de alimentare, porturi usb sau audio, balamale sau elemente de carcasa costurile de reparatie sunt in general accesibile. 

- Reparatia unui display de laptop este in general intre 100 si 200 lei, iar daca acesta trebuie inlocuit pentru un display nou cu garantie de 1 an veti achita intre 250 si 550 lei, in functie de model. 

Doriti sa stiti exact cat costa sa va reparati laptopul care va face probleme? Sunati acum la 0761 431 575 ;  0761 431 576 sau accesati http://www.onlaptop.ro/localizare/


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Razvan Alexandru 
Membru din: 04 Jun 2015 11:12:36

Despre autor:
Tanar pasionat de blogging, scriu articole din orice domeniu si incerc sa promovez cat mai bine site-urile pe care le gestionez.

Articole publicate: 7
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10