Filmarea evenimentelor - cele mai frumoase amintiri Filmarea evenimentelor - cele mai frumoase amintiri
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Unele dintre cele mai frumoase amintiri sunt cele filmate, ele au de fiecare data capacitatea de a transmite la fel de intens sentimentele si emotiile traite in acele momente de catre cei filmati. Aceste imagini au o putere mult mai mare decat instantaneele, reprezentate de fotografii, transmit mult mai mult. Ca fiinte umane, ne place sa avem cat ai multe amintiri, de la orice eveniment sau din iesirile pe care le facem, filmam daca s-ar
Publicat pe 15 Feb 2013 11:48:58 de sebyyx
Categoria: Familie Subcategoria: Traditii de familie
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Unele dintre cele mai frumoase amintiri sunt cele filmate, ele au de fiecare data capacitatea de a transmite la fel de intens sentimentele si emotiile traite in acele momente de catre cei filmati. Aceste imagini au o putere mult mai mare decat instantaneele, reprezentate de fotografii, transmit mult mai mult.

Ca fiinte umane, ne place sa avem cat ai multe amintiri, de la orice eveniment sau din iesirile pe care le facem, filmam daca s-ar putea, aproape orice. Dar daca am adus in discutie cuvantul eveniment, putem dezvolta aceasta idee si anume ca vrem amintiri de la fiecare eveniment in parte: botez, nunta, aniversari. Dar cel important eveniment dupa parea noastra este evident, nunta care de cele mai multe ori si in cazuri fericite se intampla doar o singura data in viata, si cum este un eveniment unic este neaparat nevoie sa il filmam, daca se poate, in intregime.

Va putem pune la dispozitie aparatura necesara dar si un cameraman profesionist, pentru ca acel video nunta sa fie unul cu adevarat impecabil, unul  pe care sa il vizionati cu placere alaturi de cei dragi.

Senzatia  rememorarii amintirilor placute devine si mai interesanta, pentru ca va punem la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru a avea cel mai bun si de calitate video nunta. Puteti sa apelati la serviciile oferite de noi doar sunand la numerele de telefon: ORANGE : 0745040860, COSMOTE : 0765017755, si mai mult decat atat pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul: www.nuntamea.eu

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Sebastian Cosmor 
Membru din: 16 Nov 2012 10:58:27

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10