Idei pentru petrecerea de botez Idei pentru petrecerea de botez
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Atunci cand un copil se naste aceasta este cea mai mare bucurie atat pentru parinti cat si pentru bunici, matusi, unchi sau alte rude si prieteni. Copilul aduce intr-o familie sufletul, aduce bucuria si speranta de mai bine si aduce si increderea in ideea ca lumea poate fi mai buna. Dupa nasterea sa copilul trebuie crestinat, deci botezat. Acesta va avea nasi de botez, asa-numitii parinti spirituali care dupa botez vor inapoi
Publicat pe 14 Nov 2012 09:12:05 de A.Palaghianu
Categoria: Familie Subcategoria: Nou-nascuti
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Atunci cand un copil se naste aceasta este cea mai mare bucurie atat pentru parinti cat si pentru bunici, matusi, unchi sau alte rude si prieteni.

Copilul aduce intr-o familie sufletul, aduce bucuria si speranta de mai bine si aduce si increderea in ideea ca lumea poate fi mai buna.

Dupa nasterea sa copilul trebuie crestinat, deci botezat. Acesta va avea nasi de botez, asa-numitii parinti spirituali care dupa botez vor inapoia copilul mamei insa nu ca un pagan ci ca un crestin.

Totusi dupa botezul de la biserica si dupa ce cel mic a plans de spaima apei din cristelnita este rost de petrecere.

Petrecerea de botez este una speciala atat pentru copil cat si pentru parinti si nasi. Acestia organizeaza indeaproape petrecerea pentru ca nimic sa nu lipseasca din decor.

Pentru a creea atmosfera si pentru a readuce in discutie lumea povestilor, lumea basmului si lumea sperantei, parintii pot angaja ursitoare pentru botez . Acestea vor fi un deliciu atat pentru invitati cat si pentru parinti care vor fi incantati sa auda discursul special pregatit pentru copilul lor.

Ursitoarele, ca bune persoane ce sunt si ca mari iubitoare de copii nu vin niciodata singure. Acestea vin insotite de daruri pentru cel mic, ca sa il apere si sa il insoteasca pe tot parcursul vietii lui.

Aceste daruri sunt pregatite in functie de zodia micutului si vor fi amintiri foarte placute pentru acesta impreuna cu pozele si filmarile de la biserica si de la petrecere.

Nu uitati ca petrecerea de botez sau cumatria cum se spune in termeni romanesti trebuie sa fie una inedita, asadar alegeti unicitatea momentelor pregatite de ursitoare.

Distrati-va la petrecerea de botez a copilului dumneavoastra si sarbatoriti venirea pe lume a acestei binecuvantari de la Dumnezeu. Aveti grija de toate detaliile pentru a crea o petrecere de botez de nota 10 !

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Palaghianu Andrei 
Membru din: 10 Nov 2012 21:22:40

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10