Dulciuri pentru cei mici si cei mari Dulciuri pentru cei mici si cei mari
Rated 5/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Ciocolata, prajituri, torturi, inghetata, bomboane... Dulciurile, desi nu se bucura intotdeauna de o reputatie grozava, sunt adorate la nivel mondial, de copii si de adulti deopotriva. Iar prezenta lor in viata noastra este atat de fireasca, incat dulciurile, orice forma ar lua ele, sunt o parte esentiala a oricarui eveniment important ce ne marcheaza existenta. Ceea ce inseamna, bineinteles, ca le oferim si in dar, in cele mai variate forme
Publicat pe 20 Aug 2014 08:40:20 de
Categoria: Familie Subcategoria: Evenimente
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Ciocolata, prajituri, torturi, inghetata, bomboane... Dulciurile, desi nu se bucura intotdeauna de o reputatie grozava, sunt adorate la nivel mondial, de copii si de adulti deopotriva. Iar prezenta lor in viata noastra este atat de fireasca, incat dulciurile, orice forma ar lua ele, sunt o parte esentiala a oricarui eveniment important ce ne marcheaza existenta. Ceea ce inseamna, bineinteles, ca le oferim si in dar, in cele mai variate forme. 

Cand mergi intr-o vizita sau pur si simplu vrei sa ii faci cuiva o surpriza placuta, ii oferi ceva dulce. In plus, cand esti in pana de idei, dar vrei sa ii oferi cuiva drag un dar de care stii sigur ca ii va aduce un zambet pe buze, te opresti tot asupra dulciurilor. 

Fie sa fie neaparat intotdeauna simplu sa gasesti tipul, compozitia, forma, savoarea etc. potrivite, cadourile comestibile dulci raman idei grozave pentru cei mai multi dintre noi. Daca ai nevoie de ajutor pentru a gasi cele mai grozave dulciuri pentru cei mici si cei mari, frumos ambalate, pe care sa le oferi in dar, poti oricand sa frunzaresti oferta disponibila in mediul online. 

De baza raman produsele de ciocolata, atat de iubita de lumea intreaga, insa fursecurile si alte tipuri de prajituri sunt si ele o incantare si o varianta demna de luat in calcul pentru un cadou reusit. 

Dulciuri pentru cei mici si cei mari: Trufe de ciocolata 

Ai sanse minime sa dai gres cu o cutie de trufe aromate de ciocolata belgiana! Incepe de aici si completeaza-ti darul dulce cu o portie de biscuiti crocanti si o sticla de vin de calitate si ai obtinut cadoul perfect pentru un iubitor al produselor fine! (Cos cadou Borsetta Egoodies, 49,60 lei din seria de cadouri si cosulete dedicate Craciunului 2014, pentru ca deja se apropie si nu vrem sa ne ia pe nepregatite) 

Dulciuri pentru cei mici si cei mari: Macarons 

Pentru cunoscatori, ideale sunt fursecurile Macarons, fine, aromate, un adevarat produs de lux cu gust pe masura! Ofera-le cuiva drag alaturi de "scoici" din ciocolata belgiana, biscuiti deliciosi si o sticla de vin, pentru ca darul sa fie complet! (Cos cadou asortat, Egoodies, 85,56 lei)

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Vasile  
Membru din: 14 Jan 2014 19:47:14

Despre autor:
Pasionat de optimizare si marketing online pentru pagini web de prezentare afaceri sau pentru magazine virtuale si cataloage ecommerce..

Articole publicate: 35
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10